Halderbergse Zomerbridge uitslagen bekend

OUDENBOSCH - De afgelopen tien maandagen is er in de Hellemonszaal onder de Basiliek, waar de organiserende club BC Oudenbosch is gevestigd, weer zomerbridge gespeeld. Gemiddeld waren er iedere avond ruim 40 bridgers aanwezig om hun favoriete spel met plezier te beoefenen. 


Er was een vrije inloop en om 19.30 werd er begonnen met kaarten. Op volgorde van binnenkomst werden de deelnemers verdeeld over de twee beschikbare lijnen. Per zitting werd er diverse malen met hapjes rondgegaan en aan het eind van de avond werden er een aantal prijsjes uitgereikt, meestal in de vorm van verse aardbeien. In totaal zijn er 76 personen komen bridgen waarvan er 34 in totaal zevenmaal of meer geweest zijn. Vanaf zevenmaal deelname ding je mee voor het Zomerkampioenschap. De stand na de voorlaatste avond lag voor de koplopers heel dicht bij elkaar. Het verschil tussen de nummers 1 en 2 was zelfs minder dan 0,1%. Daarnaast waren er nog 4 personen die kans maakten op de titel. De laatste zitting werd Top Integraal gespeeld om het extra spannend te maken. Het was Pascal Nelemans die met partner Joke Talboom de overwinning naar zich toe trok met een mooie 3e plaats op de slotavond. Daarmee verdiende hij een mooie dinerbon.


Top 5 einduitslag Zomercompetitie 2022

1. Pascal Nelemans 57,71%; 2. Nel Jonkers/Jan Sonneveld 57,02%; 4. Corné de Koning 56,98%; 5. Ludo Adams/ Wolfram Verschuren 56,27%. Diny Fens zat met een score van 50,49% het dichtst bij de 50 procent en het bridgepaar Ellis Liebreks en Henk Borsje hadden in de competitie met maar liefst 74,48% de hoogste dag-score gehaald.[n]