Zeer geslaagde 67ste Triduum in Halderberge

OUD GASTEL - Triduüm  2022 was weer als vanouds, drie dagen van samenzijn, elkaar weer kunnen ontmoeten en nieuwe gasten verwelkomen. Veel vertrouwde gezichten uit de omliggende kerkdorpen hebben het Triduüm weer bezocht. Tijd voor ontmoeting en samenzijn, maar vooral genieten.


Dagelijks een warm welkom voor iedereen met koffie en gebak met aansluitend een eucharistieviering die op de laatste dag werd afgesloten met een gezamenlijke zegening. 

Het thema van dit jaar was: 'Ruimte voor vriendschap'. Een thema dat in de vieringen duidelijk naar voren kwam.

Na de viering op woensdag was er ruimte om in kleinere groepen met elkaar in gesprek te gaan over dit thema. De gasten vonden dit erg leuk. Verder was er een gevarieerd dagprogramma, op dinsdag en donderdag een bingo en op woensdag een concert van de harmonie 'Harvano'. Dank ook aan het koor dat al velen jaren de zang en muziek verzorgt tijdens de vieringen. Na het afsluiten van het Triduüm op donderdag 28 juli was er bij de organisatie en alle vrijwilligers dan ook grote tevredenheid. Dank aan iedereen en alle sponsoren die het mogelijk maken om het  jaarlijkse Triduüm te organiseren. Onze gasten hebben tijdens de vaste collecte ook een aardige duit in het zakje gedaan, ook daarvoor onze dank.

Het 68ste Triduüm in 2023 zal zijn op: dinsdag 18 juli, woensdag 19 juli en donderdag 20 juli.

Wilt u meer informatie over het Triduüm, neem dan contact op met: Dhr. M. van Zundert, Doelen 7,

4751 HW Oud-Gastel. Tel: 0165 513527/ 0653410054, email: mvzundert1954@gmail.com[n]