Seizoensafsluiting bij het Gastelsfeer op 17 juli 2022.
Seizoensafsluiting bij het Gastelsfeer op 17 juli 2022. Foto: Annemiek Paantjens

Gastels Fanfare speelt op Open Monumentendag

Algemeen

OUD GASTEL - Na een welverdiende vakantie met voor iedereen zomerse temperaturen staat er weer een optreden van Gastels Fanfare op de agenda. In deze tijd begint ook  het stemmen werven voor de Cultuurprijs van de Gemeente Halderberge. 

Gastels Fanfare is genomineerd en zou blij zijn met alle door jullie ingediende stemmen. U kunt vanaf 1 september Uw stem uitbrengen via https://www.halderbergsecultuurmaand.nl/

Maar kom gerust eerst eens luisteren. Gastels Fanfare streeft ernaar om het Gastelse publiek steeds van mooie en boeiende muziek te voorzien. Eerst was het jaarlijkse Amusant Gastels dat voor een volle Laurentiuskerk zorgde, en afgelopen jaar is het roer omgegooid door een geweldig concert op beelden van de Lion King te verzorgen. Dus voor alle liefhebbers, stem a.u.b.

Op 11 september zullen de muzikanten onder leiding van Erwin Eestermans een concert verzorgen bij het Mastboomhuis in Oud Gastel. Dit in het kader van de Cultuurmaand 2022.

Er zal een gevarieerd programma worden neergezet met populaire, voor iedereen herkenbare muziek.

Kom genieten van dit evenement in de gezellige tuin van het Mastboomhuis. Er worden stoelen neergezet door de organisatie en voor thee, koffie en wat fris voor de kinderen wordt gezorgd.

Gastels Fanfare speelt van 14.00 uur tot 14.45 uur en van 15.30 uur tot 16.15 uur.