Gezelligheidskoor Hoeven bij Jachthaven Het Lamgat

HOEVEN - De vakantie voorbij, de zangboeken weer op de lessenaar. Het Gezelligheidskoor is weer klaar voor het volgende muzikale jaar. Ook de leden hebben er weer zin om, buiten de repetities om, optredens te verzorgen. 


Door Corona heeft men niet aan het geplande optredenprogramma kunnen voldoen. 

Het Gezelligheidskoor zingt, zoals de naam al doet vermoeden, gezellige, bekende en misschien ook onbekende, Nederlandse liedjes, er wordt dan ook vaak vrolijk meegezongen. 


Optreden bij Jachthaven Het Lamgat

Op het programma van het komende optreden, aanstaande zondag 4 september, staan weer vele bekende melodieën. De plaats van optreden is de mooie Jachthaven Het Lamgat aan de Goudbloemsedijk te Hoeven en begint om 14.00 uur. Hopelijk blijven de weergoden nog even van ons houden en kunnen we een mooie gezellige middag tegemoet zien. Uiteraard is de entree gratis. 


Verdere optredens

Voor de verdere optredens staan gepland: 

28 september bij het WoZoCo den Donk in Ulvenhout en 9 November voor de bewoners van WoZoCO de Zellebergen te Oudenbosch. 


Repetities

De repetities van het Gezelligheidskoor blijven tot nader order nog gehouden in het Tapperijke te Hoeven. Mocht men graag eens een proefrepetitie bijwonen, dat kan. 

Men is van harte welkom op donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in zaal Het Tapperijke te Hoeven.[n]