Afbeelding
Foto:

BOSSCHENHOOFD - De Bosschenhoofdse midzomerfeesten waren weer als vanouds. Met bands, een kermis, de feesttent en de braderie barstte het feestweekend afgelopen vrijdag los in het dorp.


Voor velen staat het ieder jaar weer in de agenda. Op het laatste volle weekend is het een drukte van jewelste op het Midzomerplein. Al twee jaar kon het evenement niet doorgaan door de corona-maatregelingen maar des te groter was het feest tijdens de 31ste editie.

Zoals de voorgaande edities was het op de zomerfeesten weer een mengelmoes aan gezelligheid. Op vrijdagavond werd het startsignaal gegeven en konden bezoekers een feest bouwen met onder andere muziek van Buren van de Brandweer en Johnny Gold. 

Zaterdagavond mocht de organisatie dat feest nog even kort over doen. Met artiesten als Vieze Jack en Randy Watzeels konden de bezoekers ook voor de tweede avond op een rij los.

Met zulke artiesten kon het niet anders dan een feestje worden. Toch was waren deze ‘grote’ artiesten niet de act van de avond. Het lokale DJ-duo mocht toch echt de show stelen tijdens deze editie van de Midzomerfeesten. Team Jeri, twee jongemannen uit Bosschenhoofd, mocht twee dagen lang draaien in de feesttent. Het Halderbergse tweetal lijkt steeds meer territorium te verover na het winnen van de wedstrijd bij Dancetour. Toen stonden ze voor zo’n 20.000 man. Afgelopen weekend konden ze het met een iets minder groot publiek doen.

De zondagmiddag was weer als vanouds. Hoewel de kermis het gehele weekend draaide, was het op zondag gezellig druk. Voor de jongsten stond er een springkussen terwijl de ouders een rondje over de jaarmarkt konden of nog even een praatje konden maken in de tent. Na drie dagen knallen kan de organisatie van de Bosschenhoofdse Midzomerfeesten met terugkijken op een geslaagde editie. [n]

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding