Afbeelding

Modeshow in het centrum van Oudenbosch

Algemeen

OUDENBOSCH - Zondag 25 september tonen de winkels in Oudenbosch de nieuwste najaarsmode op de catwalk. Een spectaculaire modeshow met Fashion, trends en de nieuwe collectie georganiseerd!

Het nieuwe modeseizoen staat voor de deur! En wat zou een nieuw seizoen zijn zonder een nieuwe garderobe? Om je alvast te voorzien van de nodige najaar- en winterkriebels en een kijkje te geven in de trends en collecties voor aankomend seizoen staat zondag 25 september in het teken van dé modeshow in het centrum van Oudenbosch.

De show kent een divers aantal deelnemende modewinkels met een diversiteit aan stijlen en merken. Voor jong tot oud en van klassiek tot trendy zal geshowd worden. Deelnemende winkels aan de modeshow zijn: De Wildt Fashion, Siezz, Basic & Trend, Shoeby en Lingerie De Rooy!

Kom zondag 25 september naar het centrum van Oudenbosch, lekker genieten van een geweldige show, gezellig entertainment, hapjes, drankjes, kraampjes en kids entertainment. De shows zijn om 13.00, 14.00 en 15.00 uur en tussendoor is er live muziek van Sogett.