TTV Vice Versa '51 begint aan de najaarscompetitie

OUDENBOSCH - Dit weekend is de 1e ronde gespeeld van de najaarscompetitie 2022. Iedereen is vol goede voornemens en met frisse moed aan de competitie begonnen.


Jeugdteam 1 begon thuis tegen The Back Hands 2. De wedstrijd liep vlot. Bijna alle partijen werden in 3-en gespeeld. Jibbe won alles. Emma en Stijn wonnen ieder 2 wedstrijden. Emma en Jibbe wonnen ook de dubbel.
Team 1 speelde uit tegen Belcrum 10. Het was een redelijk spannende wedstrijd met de helft 4- en 5 gamers. De spelers van Belcrum namen een voorsprong van 3-0. Onze spelers wonnen de volgende 2 wedstrijden. Vanaf de 6e wedstrijd werd om en om gewonnen. Jeroen won 2 wedstrijden. Rob won er 1 en invalster Thanh Thanh helaas niets. Jeroen en Rob wonnen de dubbel.
Team 2 nam het op tegen Het Markiezaat 5. Ons team speelde slechts met 2 spelers: Joyce en Dylan. De meeste wedstrijden waren spannend en werden pas in de 4e of 5e game beslist. Onze spelers trokken daarbij bijna steeds aan het langste eind: ze wonnen hun wedstrijd. Ons team won dan ook met maar 2 spelers. Dylan won 3 wedstrijden. Joyce won er 2. Beiden spelers wonnen ook de dubbel.
Team 3 speelde een uitwedstrijd tegen Witac ’89 2. De eerste 5 wedstijden waren heel spannend. Deze werden allemaal pas in 5 games beslist en werden op 1 na steeds gewonnen door de tegenstander. In de tweede helft waren er 4 wedstrijden in 3 games. Deze werden allemaal door ons team gewonnen. Thanh Thanh en Rens wonnen 2 wedstrijden. Rob won 1 wedstrijd. Rens en Rob verloren de dubbel.
Team 4 nam het op tegen Het Markiezaat 10. Het was een spannende wedstrijd met vier 4-gamers en drie 5-gamers. Ons team kwam pas laat op gang. Bij de stand 6-1 begon men te vechten. De laatste 3 wedstrijden werden dan ook gewonnen. Jarno won 2 wedstrijden. Koen en Jarno wonnen ieder 1 wedstrijd.
Team 5 speelde uit tegen TCS 2 met 2-en. Hannie won steeds 2 wedstrijden in 4 games.

Cor verloor al zijn wedstrijden, maar won wel iedere wedstrijd 1 game. Ook de dubbel werd verloren in 4 games.


Uitslagen
Jeugd 1-The Back Hands 2 8-2
Belcrum 10-Team 1 6-4
Het Markiezaat 5-Team 2 4-6
Witac '89 2-Team 3 5-5
Het Markiezaat 10-Team 4 6-4
TCS 2-Team 5 8-2[n]