Competitie weer gestart bij Hockeyclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - Zaterdag speelden de jeugdteams hun 1ste wedstrijd van het seizoen, de senioren begonnen al een week eerder.

M6E1 en M6E2 speelden hun eerste wedstrijd als zestal tegen elkaar. Beide teams komen uit de F-competitie. Het grotere veld was wel wennen maar beide teams speelden goed. Het werd uiteindelijk 5-1 voor M6E1.

Ook J6E1 komt uit de F-competitie en Push was de tegenstander. Coaches van beide teams waren luid en duidelijk maar zeer sportief aanwezig. In de tweede helft kon Push het goede spel van ons team niet meer bijhouden, het werd 11-i. Een mooie start dus.

M8E1 ging naar Goes en deze teams speelden voor het eerst als achttal.

M8E1 was duidelijk sterker en won met 3-0.

JD1 komt uit de achttal competitie, speelde fanatiek maar verloor toch met 2-0 van Goes D1 dat ineens drie invallers uit het niets toverde.

Ook MD1 speelt voor het eerst als elftal en verloor met 7-2 van Pelikaan D4.

MC1 verloor met 4-1 van Etten Leur C3.

JC1 won met 9-3 van Warande C2. Na een snel begin zakten de jongens iets terug maar in het tweede deel liep de score weer goed op.

MB1 trof een fysiek en soms agressief Prinsenbeek C2 en verloor met 5-0.

JA1 kwam met een 2-0 nederlaag tegen Walcheren A1 terug uit Middelburg.

MA2 begon matig tegen Teteringen A3 maar herstelde zich daarna prima en had in de tweede helft nog kansen voor een gelijkspel maar vlak voor tijd scoorde Teteringen de 4-3.

MA1 en Gilze Rijen A1 speelden een mooie wedstrijd waarin MA1 iets sterker was en de kansen beter werden benut. Einduitslag 4-0.

De Veteranen speelden hun eerste wedstrijd thuis tegen Krimpen. Ondanks dat zij maar met tien spelers waren en ook een tijdje een geblesseerde speler moest missen kwamen zij tweemaal op voorsprong maar Krimpen zorgde toch voor een 2-2 ruststand. In de tweede helft profiteerde Krimpen van twee rommelige situaties voor het doel van de Veteranen en daardoor werd de einduitslag 2-4.

Dames Jong was in de eerste helft zwakker dan Etten Leur maar herstelden zich wel in de tweede helft, toch konden zij een nederlaag niet voorkomen (4-1).

Ook de tweede wedstrijd nu tegen Zwart Wit werd met 4-1 verloren.

De Veteranen hadden in Rotterdam met 12-0 van Leonidas gewonnen.[n]