De F1 van korfbalvereniging Springfield
De F1 van korfbalvereniging Springfield Foto: Annemiek van Overveld

Goed weekend voor de F van Springfield

HOEVEN - Zaterdag speelden de F-teams van Springfield hun tweede wedstrijd. De F1 speelde thuis tegen DSO.

Julie, Nina, Tess, Maud en Mia hadden er zin in! Lynn was helaas ziek.

In de eerste helft ging het goed tegen elkaar op. Julie scoorde 1-0 en met de rust was het 1-1. Na een peptalk van Emma, Lieke en Sofie, gingen ze de tweede helft goed van start. Tess, Maud en Mia scoorden en met 4-1 mocht de tegenstander de superspeler inzetten. Maar dat bleek voor hen niet genoeg. Mia scoorde nog een keer en de eindstand werd 5-3. Knap hoor!

Team F2

De F2 speelde in Papendrecht tegen PKC. Tess, Bregje, Meike, Indi, Milo, Max en Sven gingen in een vliegende vaart van start. Na het eerste doelpunt van Tess was Milo niet te stoppen en scoorde het ene na het andere doelpunt. Met de rust was het al 0-7. Na de rust gingen we fanatiek verder. Milo, Tess, Max en Sven wisten nog te scoren. De eindstand was 2-12. Goed gedaan allemaal!