Het warmdraaien van Code "Rocky" Red door Vicky Devries.
Het warmdraaien van Code "Rocky" Red door Vicky Devries. Foto: eigen

Prostock Pullingteam Rocky blijft in hun klasse

Sport en vereniging

HOEVEN - Twee weken geleden was de laatste competitiewedstrijd in Alphen NB voor de Prostock Grand National klasse. Na alles ingeladen te hebben was het deze keer een kleine rit voor een wedstrijd.

Bij het oprijden van het terrein kreeg Barend Huybrechts de vooraf bepaalde plek toegewezen om de truck te plaatsen.

Veel publiek, goede banen, veel strijd, spanning in de competitie en leuke feesttent maakte het evenement compleet.

Waar we vooraf al wisten dat behoud van Prostock 1 status bekend was blijft de spanning altijd aanwezig.

Na het uitladen van de tractor en opbouwen van het onderkomen begon het genieten van de wedstrijden in de andere klasses.

Ook bij diverse van deze klasses was de spanning te snijden i.v.m. kampioenschappen die behaald konden worden. Verder was er in de Prostock klasse natuurlijk het nieuwtje dat de tractor van vriendenteam Extreme Temptation te koop stond. En nieuws achterhaald zich snel want teameigenaar William Vos kon zelfs al mededelen dat de tractor verkocht was.

M.a.w. het zal een winter gaan worden waar veel gebouwd gaat worden in de pullingwereld, want naast HyTec Redneck staat ook onze redder in nood “Code Red” te koop. Na het warmdraaien door Vicky Devriese was het Geert Aernouts die “Rocky, Code Red” voor de laatste wedstrijd dit seizoen de baan mocht oprijden.

Helaas was ook bij deze run te zien dat er een tekort aan paardenkrachten onder de kap zit, en was de laatste plaats ons deel.

De grote verassing bij deze wedstrijd was de tweede plek van Hytec Redneck, het geluk was aan onze zijde dat we eerder dan hen op de banen waren en zo een kleine voorsprong hadden opgebouwd.

Met 4 punten verschil in ons voordeel op Hytec Redneck zullen we volgend seizoen aantreden in de Prostock I klasse.

Demo Halsteren

Waar het bijna het gehele seizoen te droog was hadden de weergoden voor de wedstrijden in Halsteren de zonvloed opengetrokken.

Waar de tractor nog 1 maal op de baan zou verschijnen voor een demo, kwam al snel op de wedstrijddag het bericht dat het weekend werd afgelast.

Het winterseizoen is nu begonnen en kunnen we ons richten op …….

Wij willen hierbij al onze sponsors, fans en volgers bedanken voor het vertrouwen, al was het een raar seizoen.

Wie wij ook willen bedanken zijn onze gezinsleden, ook al stonden we niet met een eigen tractor op de baan, ze hebben ons toch vaak moeten missen.