Hockeyclub Oudenbosch spektakel bij JA1-Zwart Wit

OUDENBOSCH - De wedstrijd tussen JA1 en Zwart Wit A2 was nog geen 20 seconden oud of Mees had al het 1ste doelpunt voor JA1 gemaakt. Uit een strafbal werd het ook nog 2-0 maar vlak voor rust scoorde Zwart Wit tegen.

Ook na rust bleef het een spannende wedstrijd waarin het ook nog gelijk werd. Terwijl Zwart Wit probeerde door te drukken scoorde JA1 2x en leek de overwinning binnen. Daar dacht de tegenstander anders over en maakte de 4-3 en in de allerlaatste seconde ook nog 4-4.Meteen daarna was de wedstrijd afgelopen. Het was een sportieve wedstrijd ondanks een paar blessures bij de thuisploeg.

MA1 had het zwaar tegen Etten Leur A2 maar won met 4-3 door het op het laatst benutten van een strafcorner, dat lukte Etten daarna niet. MA2 deed het heel goed tegen Breda A3 en speelde daar 1-1 gelijk.

MB1 werkte hard tegen Zevenbergen B1 maar die ploeg was wel wat sterker en won met 4-1. Ook JC1 deed het goed in Breda en won met 7-0 van de C3.

MC1 speelde de 1ste helft nog wat moeilijk tegen Pelikaan C3 maar kwam niet op achterstand. Vooral na rust was MC1 veel sterker en won met 6-3.

JD1 kon het net niet bolwerken tegen Zwart Wit D3 en verloor met 2-0.

MD1 speelt in een poule met heel grote uitslagen. Zij wonnen met 10-0 van Olympia D2 dat daarvoor met 12-0 van Walcheren had gewonnen.

M8E1 en M6E2 speelden beide tegen HSD en verloren allebei met 7-2. J6E1 won ook zijn 2de wedstrijd, nu werd met 6-3 van DDHCE2 gewonnen.

Zondag verloor Dames Jong met 3-0 van Tempo Jong. De Veteranen wonnen met 3-2 van Rapid. De beslissende treffer viel in de extra tijd door een strafcorner te benutten.[n]