Programma Volta Festival, logo's SOSSAH en St. Anthony’s Hospital, qr-code gofundme inzamelingsactie en Dr. Petit, Ghanees orthopeed met Nederlandse snoepkettingen om zijn nek als arbeidsvitaminen.
Programma Volta Festival, logo's SOSSAH en St. Anthony’s Hospital, qr-code gofundme inzamelingsactie en Dr. Petit, Ghanees orthopeed met Nederlandse snoepkettingen om zijn nek als arbeidsvitaminen. Foto: Mijke de Bruijckere

Afrikaanse middag door de Stichting Sossah

HUIJBERGEN - Namens Stichting Onderlinge Samenwerking St. Anthony's Hospital vertrekken wij binnenkort naar Ghana. Naar het ziekenhuis waar onze voorzitter geboren is toen haar ouders dit ziekenhuis opstartten in de jaren 60. 


Voor vertrek organiseren wij een evenement in MFC De Kloek In Huijbergen. Sossah steunt het ziekenhuis en de bevolking en helpt hen op de weg naar zelfredzaamheid. Hiertoe wil Sossah in zowel Ghana als in Nederland met regelmaat evenementen organiseren. Doel hiervan is aansluiten bij andere NGO's en ziekenhuizen, fondsen sponsors en vrijwilligers werven en informatie geven. 

Zondag 9 oktober, 6 dagen voor ons tweejarig bestaan organiseren wij voor het eerst een eigen Volta Festival. Iedereen is uitgenodigd voor een gezellige middag in Afrikaanse sfeer, met muziek, entertainment, informatie en een consumptie. https://www.sossah.nl/[n]