Winst voor seniorenteams Hockeyclub Oudenbosch

OUDENBOSCH - Zondag wonnen zowel het dames- als ook het veteranenteam, maar zij maakten het zichzelf in de slotfase nog bijzonder moeilijk.

De ruststand van de Dames tegen Pelikaan was 0-0 hoewel er kansen voor onze dames waren.

In de tweede helft wist het damesteam al snel te scoren en uit de vele kansen werd het ook nog 2-0. Daarna waren er nog een aantal mogelijkheden om verder uit te lopen maar de kansen werden gemist. Bij een uitbraak van Pelikaan werd het 2-1 en de laatste minuten was het veel spannend en was er nog een kans voor de gelijkmaker maar dat lukte niet en daardoor was de 1ste overwinning een feit.

Veteranen

De Veteranen speelden tegen Victoria uit Rotterdam en namen voor rust een 2-0 voorsprong, de tegenstander had een paar mogelijkheden uit een strafcorner maar dat leverde niets op. Na rust werd het nog 3-0 voor de thuisploeg en leek de zege binnen, maar in het 4de kwart werd het toch nog spannend omdat Victoria 2 strafcorners wist te benutten. Daar bleef het bij en werd het toch een benauwde overwinning voor het nog ongeslagen Veteranenteam.

Jeugdteams

MA1 hield het sterke Walcheren A1 op 0-0 mede door een prima redding van keepster Bo.

MA2 en Pelikaan A2 speelden een spannende wedstrijd waarbij MA1 een 2-0 voorsprong nam en Pelikaan nog terug kwam tot 2-1 maar daar bleef het bij.

JA1 kwam weer niet tot winst, er werd met 1-0 van Olympia A1 verloren.

MB1 won wel, het werd een verdiende 3-0 overwinning tegen Push B6.

JC1 was te sterk voor Teteringen C1 en won met 8-2.

MC1 verloor de uitwedstrijd tegen Pelikaan C4 met 17-0.

Het 2de jaars C-team was veel te sterk voor ons 1ste jaars C-team.

MD1 had geen moeite met Walcheren D2, het werd 13-3. Ondanks de vele doelpunten tegen was de keepster van Walcheren de uitblinkster van haar team.

JD1 won hun 1ste wedstrijd, na een 2-0 achterstand wonnen zij toch nog met 3-2.

Bij de jongste jeugd won M8E1 met 4-0 van Pelikaan E4 en wonnen beide M6E teams hun wedstrijden.

Het werd bij M6E1 8-4 tegen Olympia en 4-3 voor M6E2 tegen Etten Leur.

J6E1 verloor met 6-3 van Gilze Rijen.[n]