Tafeltennisvereniging Vice Versa'51 najaarscompetitie

OUDENBOSCH - Dit weekend is de 3e ronde van de najaarscompetitie gespeeld. Jeugd 1 speelde thuis. Ook de seniorenteams speelden thuis.


Jeugd 1 ontving het sterke SAR ’72 1. In de eerste 5 wedstrijden werd vaak met grote cijfers verloren. In de laatste 5 wedstrijden kon er meer tegenstand geboden worden en waren er drie 4-gamers en twee 5-gamers. Jibbe en Stijn wonnen ieder 1 wedstrijd. Invalster Annemein verloor helaas alles. Wel fijn dat je mee wilde doen Annemein.


Team 1

Team 1 speelde tegen Tanaka 3. Het was een spannende wedstrijd met drie 5-gamers en drie 4-gamers. Jeroen en Willem verloren beiden hun 1e wedstrijd. Tot en met de 8e wedstrijd werd er om en om gewonnen. De laatste 2 wedstrijden werden helaas verloren. Al met al toch een forse nederlaag. Niels won 2 wedstrijden. Willem won er 1 en Jeroen helaas niets. Jeroen en Willem verloren de dubbel.


Team 2

Team 2 nam het op tegen The Back Hands 4. De tegenstanders waren maar met 2 spelers gekomen. Toch lukte het team 2 niet om te winnen. Alleen Joyce lukte het om een enkelspel te winnen. Zij verloor met Marco echter de dubbel. Dylan en Marco wonnen helaas geen enkelspel.


Team 3

Team 3 ontving Tanaka 5. Onze spelers wonnen allen hun 1e wedstrijd. De spelers van Tanaka 5 weerden zich duchtig door de 5 volgende wedstrijden te winnen, waarvan twee in 5 games.  Dat lieten onze spelers niet op zich zitten: ze wonnen de laatste 2 wedstrijden.  Mike en Rens wonnen ieder 2 wedstrijden. Rob won er 1. Mike en Rens verloren de dubbel.


Team 4

Team 4 speelde tegen Tanaka 6. Onze spelers waren deze avond goed in vorm. Pas de 8e wedstrijd werd verloren in 5 games. Het was een spannende wedstrijd met drie 5-gamers en drie 4-gamers. Koen en Jarno wonnen  ieder 3 games. Jarno won er 2. Jarno en Jarno wonnen de dubbel.


Uitslagen

Jeugd 1-SAR ’72 1 2-8

Team 1-Tanaka 3 3-7

Team 2-The Back Hands 4 4-6

Team 3-Tanaka 5 5-5

Team 4-Tanaka 6 9-1.[n]