banner Jubileum reunie
banner Jubileum reunie Foto: Roelof Jansen (ontwerper; eigen vereniging

TTV Vice-Versa ‘51 viert 70-jarig jubileum met reünie

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - Tafeltennisvereniging Vice-Versa ‘51 uit Oudenbosch werd 71 jaar geleden opgericht. Vanwege alle corona perikelen is het feestjaar een jaartje opgeschoven. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet. Hoogste tijd voor een jubileumreünie voor iedereen die lid is of is geweest van Vice-Versa ‘51.
 

Wat al die jaren geleden kleinschalig begon met een aantal enthousiaste mannen in een zaaltje van het oude Hotel Tivoli groeide uit tot een bloeiende vereniging met op het hoogtepunt meer dan 200 leden. 

Vele hoogtepunten

Vice-Versa’51 heeft vele hoogtepunten gekend in haar 71 jaar. 

Meerdere jaren werd er in de hoogst mogelijke klasse in de Nederlandse tafeltenniscompetitie gespeeld met verschillende teams. 

Wat hierbij een hele periode opviel was dat de club vooral in de meisjescompetitie en de damescompetitie erg sterke speelsters had. 

Maar de competitie is niet alles waar het bij de club om draait. Ook sociaal gezien heeft Vice-Versa’51 altijd een grote rol gespeeld in Oudenbosch. 

Voor mensen van alle leeftijden is het een plek waar ze kunnen sporten, meedoen aan gezellige nevenactiviteiten en vrienden maken. Er is ook op het gebied van sport overdag een goed aanbod. Zowel op woensdagochtend als donderdagmiddag wordt er enthousiast getafeltennist.

Vice-Versa’51 blijft vernieuwen

De club start deze maand op woensdagavonden met een instuif, waarop niet alleen de eigen leden welkom zijn. 

Iedereen die zin heeft om eens een balletje te slaan, kan tegen een kleine vergoeding per avond komen meespelen met leden van de club. 

Op deze avond wordt tevens een nieuwe variant op de sport gepresenteerd: Ultimate Tafeltennis. Wie wil meedoen, moet zich vooraf aanmelden. Meer info hierover is te vinden op de website van de vereniging: https://vice-versa51.nl

Reünie

Het is dus tijd om de glorie van deze vereniging te vieren. Daarom wordt er een reünie georganiseerd. Iedereen die lid is geweest van ttv Vice-Versa’51 wordt hierbij uitgenodigd om zich op te geven voor de reünie. Een mooie kans om die vriendschappen van vroeger eens aan te halen en te horen hoe het met iedereen gaat. 

Misschien durven de oud-leden zelfs te proberen of ze het tafeltennissen nog niet verleerd zijn. 

De reünie vindt plaats op zondag 6 november van 14.00 tot 20.00 uur in het clubgebouw van Vice-Versa’51 op Sportpark Albano in Oudenbosch. 

Als speciaal hoogtepunt zal Bettine Vriesekoop een demonstratie geven op deze bijzondere dag. Zij is een gerenommeerde naam in tafeltennisland, wereldwijd bekend en komt in Oudenbosch over haar ervaringen vertellen en een tafeltennisdemonstratie geven.
 Kent u iemand die lid van Vice-Versa’51 is geweest? Laat ze dit artikel lezen.

Bent u zelf oud-lid? Aanmelden kan direct via deze website: https://bit.ly/ReunieVV51. 

En moedig natuurlijk alle tafeltennisvrienden aan om zich ook aan te melden. Tot nu toe hebben zich al een kleine 100 oud-leden aangemeld!

Reünie vindt plaats op zondag 6 november

Informatie

Neem voor vragen over de reünie contact op met het organisatiecomité via: reunievv51@gmail.com