Afbeelding
Foto: Scouting Oudenbosch

Kleurrijk overvliegspektakel bij Scouting Oudenbosch

Door: Amy Klaverveld Sport en vereniging

OUDENBOSCH - Afgelopen zaterdag was het weer feest bij scouting Oudenbosch! Het was namelijk weer tijd voor het jaarlijkse overvliegspektakel waarbij alle leden die te oud zijn geworden voor hun eigen groep door mogen gaan naar een nieuwe groep. 

Zoiets wordt natuurlijk niet even tussendoor gedaan, er was voor de eerste keer na de Coronatijd weer een groot feest met verschillende toffe activiteiten waaronder heerlijke bananen met chocolade op kampvuur, gingen ze de lucht in bij het krat stapelen en was er zelfs een opgeblazen rodeostier!

Als klap op de vuurpijl was er een zelfgemaakte stormbaan waar alle nieuwe leden overheen mochten klimmen, en dit was moeilijker dan gedacht! Het was wel heel fijn dat ze hierbij toch nog even wat hulp kregen van hun oude leiding. Want naast deze uitdagende stormbaan werden ze ook nog eens ondergegooid door poeder in alle kleuren van de regenboog van de rest van de leden. Zo kwamen de leden helemaal gekleurd aan bij hun nieuwe leiding, dat was pas een feestelijk welkom!