Vice Versa '51: 5e weekend van de najaarscompetitie

OUDENBOSCH - Dit weekend is de 5e ronde van de najaarscompetitie gespeeld.


Alle teams speelden uit. Jeugd 1 nam het op tegen Smash ’76 1. Er konden bij ons maar 2 spelers spelen. Die verweerden zich kranig. Ze speelden  bijna allemaal 4-gamers. Stijn won al zijn wedstrijden. Emma won er 1. Emma en Stijn verloren de dubbel. 

Toch nog een gelijk spel. Team 1 speelde tegen Belcrum 5. Het was een spannende wedstrijd met vier 4-gamers en drie 5-gamers. Dan won de 1 een wedstrijd, dan de ander. Het ging gelijk op en daardoor bleef het spannende wie de volle winst zou pakken. 

Na de achtste wedstrijd was de stand 3-5. Het lukte Belcrum nog de 2 laatste wedstrijden te winnen. Niels was de ster van de avond. Hij won 3 wedstrijden. Willem en Rob wonnen er ieder 1. Zij verloren ook de dubbel. Team 2 nam het op tegen Smash ’76  2. 

Het was een redelijk vlotte wedstrijd. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Dan won de een 1 of 2 wedstrijden, dan de ander. De eindstand was dan ook gelijk: 5-5. Marco en Rens wonnen ieder 2 wedstrijden. Joyce won er 1. Joyce en Rens verloren de dubbel.

Team 3 nam het op tegen Belcrum 11. Er was regelmatig een 4- of 5-gamer. Onze spelers trokken steeds aan het kortste eind. Alleen Thanh Thanh won een wedstrijd. Marlou en Rob wonnen niets. Marlou en Thanh Thanh verloren de dubbel. Team 4 speelde tegen ODT Kanjers Uitzendb. 7. 

Het was redelijk spannend met drie wedstrijden in 5 games en 2 wedstrijden in 4 games. Onze spelers trokken vaak aan het kortste eind en verloren. Alleen Jarno en Koen wonnen een wedstrijd. Jarno won niets. Jarno en Jarno verloren de dubbel.

Team 5 speelde tegen TCO ’78  3. Alle wedstrijden gingen vlot. Ze werden allemaal in 3 games beslist. Goos, Rob en Cor wonnen ieder1 wedstrijd. Goos en Rob verloren de dubbel. 

Resultaten: Smash ’76 1- Team 1 5-5; TCO ’78 1-Team 1   5-5; Smash ’76 2-Team 2  5-5; Belcrum 11-Team 3   9-1; ODT Kanjers Uitz. 7-Team 4 8-2 TCO’78 3- Team 5 7-3. 

Attentie ex-leden
Op zondag, 6 november organiseert Vice Versa '51 een reünie om te herdenken dat we al (iets meer dan) 70 jaar bestaan. Adressen van ex leden zijn vaak moeilijk op te sporen. Daarom ook dit algemene bericht. Meer weten?? Ga naar ons website: vice-versa51.nl

Geef het ook door aan anderen van wie je weet dat ze ooit lid waren.[n]