Hockeyclub Oudenbosch m6e2 verliest van Olympia

OUDENBOSCH - M6E2 speelde tegen het mixteam van Olympia. Voor het grootste deel van de wedstrijd was het een spel van 8 meisjes van ons tegen 1 jongen van Olympia. Die (te oude) jongen scoorde vooral in het begin veel doelpunten en daar hadden de meisjes het moeilijk mee maar naarmate de wedstrijd vorderde speelde M6E2 steeds beter en kwam goed terug. De meisjes kregen uiteindelijk geen beloning voor hun goede spel en verloren met 8-6.

M8E1 gaat steeds beter spelen het was een pittige wedstrijd tegen Olympia 8E1 maar er werd toch met 3-1 gewonnen. M6E1 verloor met 3-2 van HSD E1 maar J6E1 won met 8-2 van DDHCE1. MD1 kwam op een 2-0 voorsprong tegen Pelikaan D5 maar verloor toch met 3-2, de beslissende treffer viel vlak voor tijd. Vooral veel meisjes van Pelikaan stonden vaak vrij voor onze keeper. JD1 en Prinsenbeek speelden gelijk tegen elkaar, het bleef 0-0. JC1 verloor met 9-2 van HSD C1. MC1 speelde goed tegen het sterke Prinsenbeek C3 maar kwam wel met 2-0 achter. Het werd nog 2-1 maar meteen na rust scoorde Prinsenbeek weer. In het laatste kwart kon MC1 toch nog 2x scoren en na veel spanning in de laatste minuten bleef het 3-3. MB1 redde het niet tegen Zwart Wit B4. Ondanks goed keeperswerk van Nikki verloren zij met 5-2. MA1 won de belangrijke wedstrijd tegen Zwart Wit A3 met 4-2 maar MA2 verloor met 6-2 van Tempo A2. Zondag won het Damesteam met 2-1 van Etten Leur 3 en de Veteranen speelden gelijk tegen medekoploper Krimpen. Tot vlak voor tijd stonden zij nog met 3-2 voor maar een strafcorner van Krimpen zorgde nog voor een 3-3 eindstand. Voor de jeugd zit de competitie er even op. Zij beginnen 5 november weer met het 2e deel van de herfstcompetitie. De Senioren spelen op 30 oktober alweer.[n]