VV Hoeven heeft het lastig in zware competitie

HOEVEN - De competitie is weer 4 weken aan de gang. Hoeven 1 had in drie wedstrijden 2 punten verzameld. Het is een zware en lastige competie met 6 zeeuwse ploegen die Hoeven nooit goed liggen. Hoeven heeft een nieuwe trainer in de persoon van Robin Borremans. Zondag speelde Hoeven tegen een van de kampioenskandidaten, Terneuzen. Dat bleek ook wel.

De 1ste helft kon Hoeven alleen maar verdedigen.  De snelle spitsen van Terneuzen maakte het Hoeven heel moeilijk. Kans op kans werd door Terneuzen verpruts, behalve in de 24ste minuut. Uit een aanval vanaf rechts scoorde de gasten de 1-0. Hoeven kon deze stand vasthouden tot de rust. De ruststand had veel hoger uit moeten zijn. Na rust kreeg Hoeven al direct een kansje. Vanaf rechts werd een voorzet door Rick Braspenning ingekopt. Hij was er weer als een duveltje uit een doosje bij. Terneuzen bleef de bovenliggende partij, maar slaagde er niet in een goal te maken. De jonge Hoevenploeg knokte voor elke meter. In de 81ste minuut werd een van de spitsen van Terneuzen aan de arm vastgehouden buiten de 16 meter. Toch gaf de scheids een strafschop, die benut werd. De wedstrijd werd wat grimmiger. In de slotminuten werd het nog 1-3. Een zwaar bevochte terechte overwinning voor Terneuzen. Hoeven dat aan een nieuw team aan bouwen is gaat de punten nog wel pakken. Over 14 dagen staat er weer een thuiswedstrijd  dan tegen koploper Groen Wit. Dan hopen weer op zoveel supporters als zondag.

Hoeven 2 speelde knap gelijk tegen Terneuzen 2 en ons 4de won bij koploper Beek Voortuit en is nu koploper in hun klasse.

VV Hoeven wil een ieder bedanken die bij de Rabo Clubsupport gestemd heeft op de vereniging. We haalden 1239 euro op.