De D1 van Springfield
De D1 van Springfield Foto: Ronny Schwachöfer

Springfield D1 kampioen!

HOEVEN - Met nog twee wedstrijden te gaan in het buitenseizoen was er zaterdag een belangrijke wedstrijd voor de spelers van de D1 van korfbalvereniging Springfield: Ze konden kampioen worden!

Eva, Yfke, Sofie, Alicia, Evi, Björn, Matthias, Glenn, Tijn, Noah en Jimi hadden er zin in. De uitwedstrijd tegen Juliana in Oud Gastel zaterdagochtend begon spannend met een achterstand van 1-0.

Gelukkig wisten de spelers van Springfield terug te komen met 4 doelpunten voor de eerste helft voorbij was, wat zorgde voor een tussenstand in de rust van 1-4.

Ondanks de regen zetten beide teams door en eindigde de wedstrijd met een stand van 2-6, wat inhield dat Springefield D1 zich nog voor het einde van het seizoen kampioen mag noemen! Super goed gedaan!