Zondag 23 oktober

Dans en muziekmiddag KBO Oud Gastel

13:30 | Het Veerhuis

Zondag 23 oktober organiseert KBO Oud Gastel vanaf 13.30 uur weer een dansmiddag in de loungezaal van het Veerhuis in Oud Gastel. De muziek zal deze middag verzorgd worden door Patrick van Toren uit Oud Gastel. Hij begeleidt zichzelf met keyboard of gitaar en zorgt voor gezellige dansmuziek waarbij de beentjes van de vloer kunnen. Kun je niet dansen, geen probleem. Het luisteren naar muziek en gezellig buurten met vrienden en bekenden maakt van deze middag een leuk festijn. De middag is voor iedereen toegankelijk.

 

Maandag 24 oktober

Geheugenhuis spreekuur

15:00 | Bibliotheek West-Brabant

Maandag 24 oktober van 15.00-16.30 uur is er weer een spreekuur in de bibliotheek, met gastvrouw Riet van de Wassenberg aanwezig, om alle vragen omtrent de speciale collectie van het Geheugenhuis en met betrekking tot activiteiten van de Alzheimervereniging West-Brabant te beantwoorden. In de bibliotheek vind je mooie films en documentaires ‘Samen Helpen Herinneren’ met rustgevende filmbeelden. Themakoffers over verschillende onderwerpen bevatten mooie aanwijsplaten. Daarnaast is er een belevenistafel, die interactieve herinneringsmenu’s bevat. Bibliotheek West-Brabant, vestiging Oudenbosch, Sint Annaplein 3, 4731 HN Oudenbosch.

 

Woensdag 26 oktober

Expositie Roeland Frank Hoefsloot

| Arboretum

Roeland Frank Hoefsloot exposeert de hele zomer beelden in Arboretum Oudenbosch. Roeland maakt beelden met zeggingskracht gebruikmakend van verschillende materialen en technieken. Vaak mensfiguren gecreëerd uit een combinatie van drijfhout, keramiek en soms ijzer, die de toeschouwer uitnodigen tot een ontmoeting. De tuin is open op dinsdag t/m zaterdag van 13.30-16.30 uur en op zondag van 12.00-17.00 uur. Info: www.arboretumoudenbosch.nl