Uiterste concentratie aan de schietlijn.
Uiterste concentratie aan de schietlijn. Foto: John Dam

HBV Concordia Florebith schiet 3e ronde Indoor competitie

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - Na een paar weken rust was het afgelopen week tijd voor de 3e ronde van de indoor competitie. In deze worden 7 wedstrijden geschoten en in elke wedstrijd schiet iedere schutter 2 keer 3 pijlen om op te warmen, en 10 keer 3 pijlen die tellen. Maximaal kan er 300 punten worden geschoten.

De volgende scores werden behaald: Yoeri Jansen spande de kroon deze week met een score van 273. Hiermee staat hij tot nu toe op een gemiddelde van 9.078. Jack Elst schoot zijn 1e vanwege vakantie en noteerde meteen een dikke 268! verder schoot Donnie Ossenblok 265, Pieter Blom 211, Niels Elst 219, John Dam 223, Alex de Kreek 250, Arwen Tjoe 214, Freya Pluijm 197, Saartje Houweling 216, Johan Rommers 229.

Ad v. Domburgh werd deze week aan zijn hand geopereerd en kon dus niet schieten. Wij wensen Ad een spoedig herstel! Hij houdt wel de nieuwbouw op Sportpark Albano flink aan de gang want de bestrating ligt er al heel netjes in en binnenkort gaat er een start gemaakt worden met het gebouw. Hopelijk gaat de bouw net zo goed als de scores van de schutters.