de winnaar van de family-quiz tijdens ons familieweekend van 2018
de winnaar van de family-quiz tijdens ons familieweekend van 2018 Foto: sjef van Ostaden

Doe mee aan klimaat-kwis en klimaatenquête

OUDENBOSCH - Stuur een mailtje naar verbeterdewereld@outlook.com en doe mee met de klimaatenquĂȘte van Halderberge. Een whatsapp naar 06-36084564  is ook voldoende. Vul de enquĂȘte in en stuur hem via mail of whatsapp terug voor 3 november. Datum is verlengd van 29-10 naar 03-11.


Verder kunt u met een groep deelnemen aan de grote klimaatkwis. Opgave voor de kwis kan ook tot 3 november 24:00 uur. De groepsgrootte is vrij. U speelt de kwis vanaf huis, krijgt de vragen per email toegestuurd en ook de 5 opdrachten. Maak er iets gezelligs van, zet het drinken en wat lekkers klaar, bakken chips gevuld en laptops en tablets in de aanslag.

De kwis start op 5 november om exact 19:00 uur en eindigt om exact 23:00 uur. Ook de beantwoording van de vele tientallen vragen over klimaat, leefstijl, milieu en natuur gaat via email. Voor de opdrachten moeten foto's of korte video's via whatsapp toegezonden worden.

De uitslag van de kwis is zaterdag 26 november 20.00 uur op een nader te bepalen locatie. Gaat u met een groep vrienden, kennissen mee doen aan de grote klimaat-kwis en wordt u de winnaar van de klimaat wisselbokaal. Nader info op www.klimaatburgemeester.jouwweb.nl.[n]