Hockeyclub Oudenbosch start najaarscompetitie

OUDENBOSCH - Dames Jong speelde zondag de 1ste wedstrijd van de najaarscompetitie en speelde tegen Zwart Wit J3.

Na 1 1/2 minuut scoorde onze dames al en dat beloofde veel maar daarna wist de tegenstander toch een aantal gevaarlijk voor het doel te komen en kregen ook een paar strafcorners die niets opleverden.

Nog voor rust scoorde Quirine de 2-0 voordat Zwart Wit voor rust toch nog tegen scoorde.

Tweede helft

Na rust ging het spel op en neer met wel meer kansen voor de tegenpartij en een paar uitbraken voor onze dames. De druk was toch te groot en Zwart Wit maakte de toch wel verdiende gelijkmaker. Daar bleef het bij en de 2-2 was we; een juiste uitslag. Uitblinkers waren beide keepers, Nikki van ons team en Nena van Zwart Wit.

Helaas is de tegenstander van de Veteranen naar een andere poule gegaan en daarom speelden zij niet.

Zaterdag 5/11  begint de jeugd aan het 2de deel van de competitie, waarin MA1 van de 3de naar de 2de klasse gaat.

Zaterdag begint MD1 om 8.45 thuis tegen Tempo D2,om 10.45 komen M6E1 en M6E2 in actie tegen Liberty en Warande.

Jc1 start om 12.20 tegen HSD C1, JA1 neemt het om 14.20 op tegen het Mix team van Olympia en tot slot om 16.20 MB1 tegen Tempo B2.[n]