De schutters met de behaalde prijzen.
De schutters met de behaalde prijzen. Foto: Bert Kools

Door Strijd in Vrede behaalde prijzen in het schietseizoen

OUDENBOSCH - Het eerste volledige schietseizoen na twee jaar is weer afgewerkt, het was voor de schutters weer wennen om op andere locatie te gaan schieten. 


Het voordeel van de eerste competitie wedstrijd was dat het op eigen locatie kruisboogvereniging Strijd in Vrede geschoten werd, zodat men een rustig competitie gevoel kreeg. Het merendeel van de schutters heeft goed gepresteerd over dit competitiejaar. Er zijn meerdere prijzen behaald en ook in de klasse gepromoveerd bij Onderlinge West Brabantse Bond. 

Bij de Kampioenendag, ter afsluiting van het schietjaar, zijn de laatste schoten uit gewisseld en was er de uitreiking van de prijzen. Zo kon je op die middag nog voor een dagprijsje schieten. Er moest ook nog gekampt worden onder andere door twee eigen schutters voor het klassement A. Luke Langeweg en Johan de Jong moesten kampen voor klasse A kampioen. Johan verliest deze nakamp van Luke en daarmee werd Luke kampioen in de A klasse. Johan de Jong moest nogmaals een nakamp ondergaan voor de Keizer deze keer tegen Dré Rutten. Deze nakamp werd weer geen succes voor Johan en verloor. Daarmee werd Dré Rutten Keizer kampioen. 

Toch was er een reden voor een feestje, wij werden algemeen kampioen met het A drietal: Luke Langeweg, Johan de Jong en Bert Kools.

Uitslagen Afdeling A: 1e Luke Langeweg; 2e Johan de Jong. Afdeling B: 1e Bert Kools; 2e Jeroen Dams; 3e Leon ligtenberg. Afdeling D: 3e René Mouwen afdeling Jeugd; 1e Stan langeweg; 2e Kas Langeweg. 

Mocht bij het lezen van dit bericht interesse zijn om ook kruisboog ter hand te nemen, of te ervaren, mail gerust voor een afspraak: Info@kruisboogstrijdinvrede.nl , www.kruisboogstrijdinvrede.nl[n]