Stan Langeweg heeft kwartjesbokaal gewonnen
Stan Langeweg heeft kwartjesbokaal gewonnen Foto: Bert Kools

KwartjesverschietingStrijd in Vrede

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - Afgelopen weekend werd de laatste clubverschieting van dit jaar met de traditionele kwartjesverschieting afgesloten.

Vroeger werd in de guldentijd een kwartje ingelegd in een pot voor de winnaar. Daarvoor is er een wisselbeker in de plek gekomen, het werd een gezellig middagje schieten. 

Totaal moesten er twee rondes geschoten worden tegen je eigen gemiddelde die je in het afgelopen jaar in competitie geschoten had. Iedereen had wat spanning bij zich voor een betere rangschikking voor het komend jaar er streden nog een aantal schutters voor het Koningschap voor volgend jaar. Voor de tweede keer met de hoogst aantal punten werd Luke Langeweg koning voor volgend jaar, maar de kwartjes gemiddelde uitslag was ook weer verrassend, Stan Langeweg had op deze dag het beste uit zich gehaald. Zijn gemiddelde verbetering was met 14.5 en mocht de wisselbeker in ontvangst nemen van de voorzitter.

Uitslag kwartjesverschieting

Cobi Eckhardt: 9.48, Harry Hilligehekken: 9.21, René Mouwen: 5.62, Luke Langeweg: 4.78, Jan Buijs: 4.46, Jan Ligtenberg: 4.15, Bert Kools: 2.44, Jos Buijs: -0.59, Jeroen Dams: -4.24, Angela Langeweg: -5.40, Johan de Jong: -9.51, en Kas Langeweg heeft de wedstrijd niet afkunnen schieten boog ging stuk.

Interesse?

Mocht bij het lezen van dit bericht interesse zijn om ook kruisboog ter hand te nemen of te ervaren mail gerust voor een afspraak: info@kruisboogstrijdinvrede.nl Website: www.kruisboogstrijdinvrede.nl