Puit en dikkop op het Puitenplein.
Puit en dikkop op het Puitenplein. Foto: Susan Huiskamp

Opening carnavalsseizoen Puitenol en liedjesfestival

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - November is aangebroken, dat houdt in dat de opening van het nieuwe carnavalsseizoen bijna voor de deur staat. Onder het motto ‘Ut spriengt de pan uit’ start carnaval 2023 op het Puitenplein, waar we niet alleen carnaval openen maar ook een nieuwe nar en een nieuw jeugdviertal aan alle puiten en dikkoppen kunnen voorstellen.

De praktische info op een rij:

De opening op 12 november is voor jong en oud en start precies om 20:00 uur op het Puitenplein in Oudenbosch. Zorg dus dat je op tijd bent, dan mis je niks! 

Aansluitend start het Liedjesfestival in Restaurant De Krooon (15+). Entree is gratis!

Installatie huidig viertal

Tijdens de opening is de installatie van het huidige viertal, het nieuwe jeugdviertal en de Boerenraod. En als klapper op de vuurpijl maakt het Puitenol kennis met de nieuwe nar en is daarmee het viertal weer compleet als vijftal.

Liedjesfestival

Na afloop van de officiële opening kun je gelijk door naar het volgende feest. Dezelfde avond kun je namelijk terecht bij Restaurant De Krooon (voorheen Hotel De Kroon) voor het liedjesfestival.

Tijdens het liedjesfestival wordt besloten welk liedje hét carnavalslied wordt voor het komende seizoen. Er zijn al veel deelnemers, dus het belooft een mooie avond te worden. Daarnaast zijn we natuurlijk heel blij iedereen op deze nieuwe en toch vertrouwde plek te mogen ontvangen.

Ben er bij!

Zien we je zaterdag 12 november op het Puitenplein? Graag tot dan!