Hockeyclub Oudenbosch boeiend duel jc1-hsdc1

OUDENBOSCH - JC1 had de uitwedstrijd tegen HSD met grote cijfers verloren en dat wilden zij thuis niet weer laten gebeuren.

Het werd nu een spectaculaire wedstrijd met veel doelpunten. Misschien dat HSD iets te gemakkelijk dacht te winnen maar JC1 kwam op 1-0 en voor rust ook nog op 2-0.Tussendoor kreeg HSd nog een paar strafcorners maar verder dan een terecht afgekeurd doelpunt kwamen zij niet. Direct na rust een zwakke periode van JC en daar profiteerde HSD van, het werd 2-2 en ook nog 2-4 maar daarna werd het spel van JC1 weer beter en dat resulteerde in een 4-4 stand. In het laatste kwart gebeurde van alles, HSD maakte 4-5 maar meteen daarna werd het 5-5 waarna HSD 5-6 scoorde en dacht de buit binnen te hebben maar JC1 maakte in de laatste minuten alsnog gelijk en bij 6-6 bleef het, mede door het prima keeperswerk van Arie!

MD1 kwam wat moeizaam op gang maar won toch makkelijk met 6-2 van Tempo D2.MB2 deed het goed tegen Tempo B2 en speelde 2-2 gelijk.JA1 verloor met 1-0 van het Mixteam van Olympia A1.JD1 won uit bij DDHC met 1-0,maar MA2 verloor met 5-0 Prinsenbeek A2.MA1 verloor wel met 2-0 van Breda A2 maar dat is toch een goed resultaat gezien de promotie naar de 2de klasse.Bij MC1 tegen Etten Leur C3 vielen ook veel doelpunten,het werd 7-4 voor Etten.

Bij de jongste jeugd won M6E1 met 2-1 van Liberty E3 en speelde M6E2 met 6-6 gelijk tegen Warande E3.J6E1 deed het ook prima door met 3-2 van Push E4 te winnen en ook M8E1 won, zij versloegen Push E8 6 met 6-1. Zondag wonnen de Veteranen met 2-0 van Rapid maar verloren de Dames met 5-0 van Tempo 2.[n]