Opnieuw een pietendisco
bij Alpha

OUDENBOSCH - Na het succes van twee voorgaande jaren organiseert Alpha ook dit jaar een Pietendisco in de gymzaal aan de Beukenlaan. 


Dit evenement is vooral voor basisschooljeugd en vindt plaats op woensdag 23 november van 16.00-18.00 uur. Voor leden van Alpha is de toegang gratis. Het belooft net als de vorige jaren weer een leuk evenement te worden. Wel je gymschoenen dragen vanwege de vloer in de gymzaal.


Kleutergym

Elke zaterdagmorgen tussen 10 en 11 uur treffen een aantal kleuters en peuters elkaar in de gymzaal voor hun kleutergym. Vanaf hun 3,5 jaar zijn kinderen welkom. Het groepje is dit seizoen gegroeid, maar er is nog plaats voor enkele deelnemers meer. Ook dit jaar zla de goede Sint tijd vrij maken om hen te bezoeken en met de goedheilig man is afgesproken dat hij komt op 26 november.


Sjors Sportief

Ook dit jaar hebben zich een best veel  kinderen aangemeld via Sjors Sportief om kennis te maken met turnen bij Alpha. Wie zich heeft opgegeven heeft inmiddels een berichtje ontvangen op welk tijdstip je mee kunt doen met een les. Heb je nog niets gehoord, neem dan even contact met ons op.


Alpha

Gymnastiek- en turnvereniging Alpha is al meer dan 40 jaar in Oudenbosch de club voor sportief bewegen in de zaal. Naast kleutergym, turnen voor jongens en voor meisjes biedt Alpha trainingen voor springen en damesconditietraining. Voor alle informatie: zie Alpha-Oudenbosch.com of bel 0165313317.[n]