posters van beide concerten
posters van beide concerten Foto: poster

Twee prachtige concerten van St Caecilia Hoeven

Sport en vereniging

HOEVEN - Er staan weer twee mooie podiumconcerten op de planning van de Fanfare en het Drum- en Malletkorps van muziekvereniging St. Caecilia uit Hoeven. 

En wat voor een concerten, want er wordt groots uitgepakt! Het concert van het Drum- en malletkorps zal op 26 november plaatsvinden en het Winterfantasy concert van de fanfare en Happy Notes op 9 december. Beide concerten worden gehouden in dorpshuis het Kompas in Hoeven.

Drum en Malletkorps

Op zaterdagavond 26 november verzorgt het Drum en Malletkorps samen met zanggroep Enjoy een muzikale avond in dorpshuis het Kompas in Hoeven. De presentatie van de avond is in handen van de enige echte Huub Hangop. Dat belooft een fantastische avond te worden.
De leden van het slagwerkonderdeel kijken hier al weer een tijdje naar uit. Samen muziek maken voor publiek is echt leuk om te doen.

Onder begeleiding van hun dirigent, Djuri den Tuinder, zijn de slagwerkers al maanden aan het repeteren op nieuwe nummers met een bekende melodie voor dit concert. Muziek van Kensington, Beatles en filmmuziek zullen onder andere de revue passeren.
Ook de leden van zanggroep Enjoy hebben er veel zin in en hebben een mooi repertoire voor deze avond. Zo leuk om samen met deze groep een concert te mogen geven.

Daarnaast wordt deze muzikale avond op ludieke wijze gepresenteerd door Huub Hangop. Als verrassing bundelen wij ook onze krachten nog samen. Dus kom luisteren, genieten en laat je verrassen.
De deuren van de zaal van dorpshuis het Kompas gaan op 26 november open om 19.30 uur en om 20.00 uur start het concert.

De entreeprijs is inclusief één consumptie en de kaarten zijn te koop bij Bloem & Geur, St. Janstraat 39 in Hoeven, of via de leden van de deelnemende groepen. Daarnaast zijn de kaarten te reserveren via de mail dmk@muziekvereniginghoeven.nl of telefonisch te reserveren via 06-29416281. 

Happy Notes en Fanfare

Er wordt al weken goed geoefend door de Happy Notes en de Fanfare om op 9 december in Het Kompas een prachtig concert te verzorgen genaamd ‘Winterfantasy’.
Er zal op deze avond heel wat winterse ‘fantasie’ gespeeld worden. Denk bijvoorbeeld aan de tekenfilm van de Flinstones, muziek uit de animatiefilm Frozen en ook De Efteling zal niet vergeten worden.
Tijdens het concert zal niet alleen onze fanfare te horen zijn onder leiding van dirigent Caspar Versluis, maar er is ook een gastoptreden van Co Vergouwen. Hij heeft speciaal voor deze avond zelfs speciaal twee nummers gecomponeerd.

U zult voor veel verrassingen komen te staan. Filmbeelden, een doedelzak waarop Richard Torsey enkele nummers mee zal spelen. 

Ook zijn Rosa Versluis en Stephanie Scheepens zich aan het voorbereiden om samen met de fanfare enkele prachtige liedjes te zingen. Alle leden van de fanfare en de Happy Notes doen hun uiterste best om u de avond van uw leven te bezorgen.
Ook op deze avond gaan de deuren van dorpshuis het Kompas open om 19.30 uur en om 20.00 uur start het concert.

Kaarten zijn te koop via de leden van de fanfare en er zijn telefonisch of per mail kaarten te reserveren. U mailt dan naar kaartenhoeven@gmail.com of u belt naar 0637452037.
Wij hopen u allemaal te zien op 9 december vanaf 19.30 uur in een mooi versierd Kompas, Bovenstraat 18 in Hoeven.