Hèt Beste West-Brabants Carnavalslied 2023

OUDENBOSCH - Het gaat door, na 2 jaar van afwezigheid zijn wij als organisatie weer blij te mogen zeggen: we mogen weer! Ieder jaar rond 11/11 dan begint het bij ons als carnavalsliefhebbers weer te kriebelen; het carnavalsseizoen wordt weer geopend! 


Dat betekent dat er in vele dorpen en steden de 11e van de 11e vieringen normaliter weer los zouden barsten én de verkiezingen worden gehouden van de verschillende liedjesfestivals. Als deelnemer doe je natuurlijk mee voor 'de leut', maar het is toch ook zeer speciaal als jij aan het eind van de avond uitgeroepen wordt tot winnaar! Iedereen zit er daarna weer vol in en is helemaal klaar om vol gas richting carnaval te gaan. 


Hét Beste West-Brabantse Carnavalslied

Máár op zondag 15 januari 2023, is er nog één fantastisch festijn voor alle dorpen en steden uit West Brabant, waar iedereen nóg een keer kan meestrijden in een liedjesfestival om zich buiten de winnaar van hun dorp ook nog winnaar van 'Hét Beste West-Brabantse Carnavalslied' te noemen! 

Deze inmiddels bekende verkiezing van Het Beste Lied in geheel Brabant, is dit jaar alweer voor de 10e keer. Normaal is dat deze in december worden georganiseerd, maar omdat we in de maanden November en December ons veelal bezig houden met de WK voetbal, hebben wij besloten om onze verkiezing door te schuiven naar zondag 15 januari 2023. 

Dit jaar dus op zondag 15 januari 2023 vanaf de klok van 13:30 uur tot de prijsuitreiking om 19:00 uur. 

De presentatie is weer in handen van Rogier van Oosterhout en dit jaar in de jury: Jeroen van Zelst en duo Sjansjee Wij hopen natuurlijk op veel deelnemers maar let op vol = vol!


Zondag 15 januari vanaf de klok van 13:30 uur


Inschrijven

Opgeven kan via de Website: Beste Lied of via de mail info@bestelied.nl, geef door dat u vooraf al in wilt schrijven en de formulieren worden naar u toe gestuurd Zien wij jullie als artiest op zondag 15 januari 2023. 

Tot dan! Namens de organisatie Jack van Wortel.[n]