Afbeelding
Foto: Tom Rietveld

Business AWARDS Gala Halderberge 2022

HALDERBERGE - Twintig deelnemers – bekende en onbekende ondernemers - hebben meegedaan aan de verkiezing in Halderberge om uitgeroepen te kunnen worden tot de ondernemer van het jaar 2022.

DOOR TOM RIETVELD
 

Er zijn uiteindelijk elf ondernemers genomineerd, die door de drie koppige jury zijn geselecteerd op basis van een zevental criteria.  Zaterdagavond vond de prijsuitreiking plaats vooraf gegaan aan een diner. Na de prijsuitreiking aan drie ondernemers in de categorieën: Startersprijs, B-to-C en B-to-B was er volop gelegenheid om te netwerken en kennis te maken met mede ondernemers. Ook zorgde de band Impakt voor een daverende afterparty.


Presentator Bagiyo van der Leemputte was de spreekstalmeester van de avond, hij liet de voorzitter Jurgen Broos en de wethouder en de jury aan het woord voordat de gelukkig winnaars naar voren werden gehaald.

Startersprijs: Eetcafé Onder De Toren

B-to-C (Business aan Consumenten) Washin 7

B-to-B (Business aan Business) Koremans Groep


De uitreiking vond plaats in ’t Veerhuis in Oud Gastel.

Eetcafé Onder de Toren, is een prachtige monumentale zaak, in het centrum van Oud Gastel naast de St. Laurentiuskerk. 

Waarom denken jullie uitgekozen te zijn voor de starters award?

Brigitte en Nicky: "Ja, daar vraag je ons wat. Ik denk dat we gekozen zijn om het enthousiasme dat we uitstralen en een stukje gevoel dat we er in leggen, zowel naar ons team als naar onze gasten. Onze gedrevenheid en positiviteit om met mensen om te gaan. We zijn echt heel trots op ons team, dat nu bestaat uit 25 mensen. Zonder hen kunnen we niks. Fijne mensen, waarop we kunnen bouwen en vertrouwen."

Washin7 B-to-C winnaar

Frank Vekemans: “Elf jaar geleden hier begonnen en Ilona is vanaf dag één bedrijfsleider van deze locatie in Oud Gastel en ik denk dat de kracht van carwash vooral zit in de kwaliteit van schoonmaken van de auto natuurlijk + met name alles wat er omheen zit. We hebben hier een super team, in totaal zijn er nu 12 locaties met 130 mensen”. Ilona: “Een team, die wat voor elkaar over heeft. Het bedrijf gaat om 8:00 uur open, maar wij zijn er om 6:30 uur om te zorgen dat alles tiptop voor elkaar is. Er is weinig verloop en het is gezellig en leuk onder elkaar en dat straal je toch uit naar de klanten”.

Koremans Groep B-to-B winnaar

De familie Picavet is blij verrast, met de Business Award. Vader Peter en moeder Anja met hun zoon Bram en nog 8 medewerkers zijn volop bezig om hun klanten net op een andere manier van dienst te zijn. Peter: ”We zijn niet van een pakketje van A naar B schuiven. We denken echt mee met de klant en regelen het”. Zoon Bram is nu 2 jaar aan de slag in het bedrijf. Hij springt bij in de verkoop en technische dienst en is veel onderweg. Technisch onderhoud is 1 en 2 zijn de leveringen van onderdelen en complete machines. De omvang van de technische onderdelen is zeer groot. Voor alle merken vorkheftrucks en andere machines zijn onderdelen op voorraad”.[n]