Hockeyclub Oudenbosch veteranen herfstkampioen

OUDENBOSCH - Op de laatste speeldag van de seniorenteams speelden de Veteranen tegen het sterke Rotterdam dat aan 1 punt genoeg had voor het kampioenschap. Ons team kon alleen bij winst kampioen worden.

In de 1ste helft waren beide teams aan elkaar gewaagd en er waren maar weinig uitgespeelde kansen. In de 2de helft werd ons team sterker ook al omdat Rotterdam teveel ruimte weg moest geven op het middenveld. Oudenbosch profiteerde daarvan met een aantal mooie aanvallen en mede door 2 doelpunten van Mario werd er met een 4-0 zege het kampioenschap behaald! Het Dames Jongteam verloor met 6-0 van kampioen Rapide dat heel sterk speelde. Bij de Jongste Jeugd speelde M6E1 tegen een goed spelend Pelikaan en won met 5-0. J6E1 en Gilze Rijen speelden een felle wedstrijd met een wisselend scoreverloop. Uiteindelijk wist J6E1 met 5-4 te winnen. M6E2 verloor nipt met 4-3 van Liberty. MD1 kwam met een 3-1 zege terug van de uitwedstrijd tegen Olympia D2. JD1 had wel kansen op een gelijkspel tegen Zwart Wit D3 maar verloor met 1-0. JC1 kwam wel met 1-0 voor tegen Gilze Rijen/Liberty maar kon de voorsprong niet vasthouden. Een strafcorner en een strafbal werden de jongens fataal (1-3). Ook MB1 verloor met 3-1, tegen Pelikaan B3 stonden zij wel met 1-0 voor maar het lukte de meisjes niet om meer te scoren, dat deed Pelikaan dus wel. JA1 versloeg DDHC A2 met 3-1. MA1 verloor met 5-0 van Teteringen A1. MA2 speelde een avondwedstrijd tegen Tempo A2 dat technisch heel goed speelde, maar hard werken van MA2 hield de tegenstander tot de rust op 0-0. Na rust nam MA2 zelfs een 1-0 voorsprong maar Tempo maakte al snel gelijk en wist daarna nog 2x te scoren en 3-1 werd ook hier de eindstand.[n]