Hockeyclub Oudenbosch prima zaalstart

OUDENBOSCH - Voor onze Dames Jong en MA2 begon de zaalcompetitie al. 


De Dames speelden tegen Prinsenbeek(6-4) en tegen Den Bosch(5-1), beide wedstrijden dus gewonnen en dat lukte MA2 ook, tegen Olympia werd met 3-2 gewonnen en tegen Tempo werd het 7-5.

A.s. weekend gaan meer teams de zaal in. Op het veld waren niet al teveel wedstrijden meer maar J6E1 speelde bij het ochtendgloren tegen Zevenbergen E1, na een vlugge voorsprong voor ons team kwam Zevenbergen goed terug en wist toch met 1 punt naar huis te gaan. De wedstrijd met goede begeleiding van Zoƫ eindigde in 3-3.

M8E1 speelde niet slechter dan Breda E 4 maar dat team benutte de kansen iets beter, onze meisjes verloren uiteindelijk met 3-1.

MC1 speelde tegen kampioen HSD C2 en daar waren de speelsters van MC1 niet tegen opgewassen, het werd 12-0 voor HSD keepster Laurie verdiende een compliment voor haar goede keeperswerk ondanks de hoge uitslag. De inhaalwedstrijd tegen Prinsenbeek C3 werd na een goede wedstrijd met 3-1 door MC1 gewonnen.

JD1 kon kampioen worden maar dan moest er wel van Goes D1 gewonnen worden en concurrent Zwart Wit moest punten laten liggen. JD1 was veel sterker maar wist niet te scoren, dat lukte Goes in de 2de helft wel en hoewel JD1 nog een paar goede kansen had bleef het 1-0 voor Goes en daardoor werden de jongens ondanks een goed seizoen geen kampioen.

De wedstrijd van JC1 tegen Tempo werd afgelast (misschien vanwege de voetbal) MD1 won met 2-0 van Pelikaan D5 maar MB1 verloor met 9-0 van Goes B1.

M6E1 won met 2-0 van Etten Leur E5.

M6E1 verloor met 3-1 van Push E9.[n]