Woensdag 7 december

Expositie friendship & co door Els Weezenbeek

14:00 | Bibliotheek West-Brabant

Els Wezenbeek is selfmade illustratrice en ontwerpster van kaarten en hobbymaterialen. Els ziet het als een uitdaging om deze jongeren via creatieve expressie in hun kracht te zetten en hen zó te stimuleren dat ze hun talenten zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Tijdens de expositie Friendship & Co (t/m 14 januari) zal zowel werk van haarzelf als van haar leerlingen te zien zijn in de bibliotheek in Oudenbosch.


Donderdag 8 december

Tori et Lokita bij Fanfare i.s.m. Amnesty

20:15 | Filmtheater Fanfare

Tori et Lokita, donderdag 8 december 20.15 uur. Met Tori et Lokita wijken de Luikse broers Dardenne niet af van hun gebruikelijke opzet om misstanden in onze samenleving aan de kaak te stellen. Deze keer wordt de harde werkelijkheid van het vluchtelingenleven van de uit Afrika afkomstige Tori en Lokita in beeld gebracht. Ze zeggen broer en zus te zijn om gemakkelijker aan een verblijfsvergunning voor beiden te komen, maar worden in afwachting op diverse manieren uitgebuit. De chemie tussen Pablo Schils (Tori) en Joely Mbundu (Lokita) is fenomenaal en laat niemand onberoerd. Filmvertoning zonder pauze. Verwacht: donderdag 15 december La bestias (Sorogoyen) 20.15 uur. Vertoningsadres: Utopiazaal Markland College, Pagnevaartweg 7, Oudenbosch. www.filmtheaterfanfare.nl


Vrijdag 9 december

Metamorfosen theaterconcert

20:00 | Bovendonk

Metamorfosen is een theaterconcert voorstelling in samenwerking met danseres en choreograaf Aya Misaki op muziek van oa. Richard Strauss (de Metamorfosen) en Mendelssohn (strijksymfonie no. 10). Het kapelconcert vindt plaats in de Kapel van Bovendonk, Hofstraat 8, 4741 AK Hoeven. De kapel gaat een half uur voor aanvang open. Kaartverkoop: www.cultuuroudenbosch.nl

 

Zondag 11 december

Ceramics and Glaze

12:00 | Ceramics and Glaze

Ceramics and Glaze is geopend op zondag 11, 18 en 26 december van 12:00-17:00 uur. Informatie te vinden op www.ceramics-glaze.com. Adres: Heul 7, 4741 RB Hoeven.

 

Dinsdag 13 december

Halderbergse Vrouwenvereniging

14:00 | 't Strooienhuis

Dinsdag 13 december viert de Halderbergse Vrouwenvereniging Kerst in het Strooienhuis. Om 2 uur begint de middag met een toneelspel, genaamd ‘Oma achter het internet', opgevoerd door de Vrolijke Spelers uit Steenbergen. De middag wordt afgesloten met een uitgebreide koffietafel en een gezellige verloting.