Hockeyclub Etten-Leur start veldhockeyactiviteiten op

ETTEN-LEUR - Als gevolg van de huidige maatregelen in strijd tegen Corona heeft Hockeyclub Etten-Leur besloten om de zaalhockeyactiviteiten, die normaal in de maanden december tot en februari plaatsvinden, te beëindigen en vanaf deze week alle veldhockeyactiviteiten weer te starten. 


Hiermee wil de club zoveel mogelijk leden de mogelijkheid geven om buiten te sporten. Naast de reguliere veldtrainingen is er in het weekend ruimte voor onderlinge wedstrijden. Ook zullen vanaf eind januari/begin februari diverse activiteiten plaatsvinden zowel voor leden als niet leden. HCEL wil hiermee de mogelijkheden aangrijpen om de hockeysport onder de aandacht te brengen. De activiteiten zullen op alle leeftijdscategorieën gericht worden. 

Het belang van sporten en ook het belang van een teamsport wil de club zoveel mogelijk centraal stellen. De afgelopen twee jaar hebben laten zien dat sporten niet alleen gezond is. Ook de sociale functie van sporten is voor het welzijn van iedereen belangrijk. In de komende periode, tot de start van competitie in maart, zullen de activiteiten daarop zijn gericht. Via www.hcel.nl, sociale media en De Bode zullen we aandacht geven aan de activiteiten. 

Wil je kennismaken met de hockeysport en HCEL of wil je weer opnieuw starten met hockey? Ook dan zijn er diverse mogelijkheden. Zo kun je op zondagochtend en donderdagavond trimhockey (vanaf 18 jaar) spelen. Hockeyervaring is niet nodig. Voor de allerkleinsten en de junioren zijn er diverse mogelijkheden om kennis te maken met hockey en HCEL. Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website www.hcel.nl of neem contact op via info@hcel.nl.[n]