De opvallende stoppen met roken auto van Gezondheids Studio Welzijn
De opvallende stoppen met roken auto van Gezondheids Studio Welzijn Foto: Krijn ten Hove

Heeft u hem al gezien?

ETTEN-LEUR - Unieke Ludieke Reclame actie van Gezondheids Studio Welzijn. Veel mensen weten het al: Bij Gezondheids Studio Welzijn op de Leur, kan je (o.a.) heel makkelijk stoppen met roken.


Volgend jaar is het alweer, 15 jaar geleden dat de Gezondheids Studio de deuren opende. Frans en Nandi van Houwelingen zijn het kloppend hart van deze onderneming. Met veel enthousiasme en liefde zorgen ze voor “onze” gezondheid. Tenminste, als je daar voor kiest. Inmiddels zijn er al duizenden mensen hier écht gestopt met roken. “Ze komen van heinde en verre, mensen komen dan hier in Etten-Leur logeren, bij familie of vrienden“ zegt Frans. Slagingspercentage maar liefst 98%......bijna niet te geloven?! “Ja, inderdaad, klinkt bijna ongeloofwaardig”” zegt Nandi, “Maar toch is het zo. Mensen dienen het ook eerst te ervaren hoe makkelijk het écht eigenlijk hier is om hier te stoppen. Als we aan de telefoon zeggen, dat je, na de eerste behandeling écht het gevoel hebt alsof je nog nooit gerookt hebt, dan hoor je ze “denken”….jaja. dat zal wel. Beide leggen uit: “In iedere roker zit een stopper, het is alleen afwachten wanneer de motivatie zover is dat mensen ook daadwerkelijk willen stoppen”. We vinden het belangrijk dat, als mensen dan zover zijn, ze ook weten waar ze moeten zijn." 


Waarom zou je moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Waarom eindeloze en vaak dure pogingen met pleisters, tabletten en andere niet echt werkende methodes? In 3 opeenvolgende dagen, met 3 pijnloze, ontspannende behandelingen écht van het roken afkomen en ook nog een vergoeding kunnen krijgen van de zorgverzekeraar? 

U de motivatie, wij de behandeling!

Met deze ludieke reclame actie hopen ze heel Etten-Leur ROOKVRIJ te krijgen!

Kijk op WWW.NUSTOPIK.NL of bel met 076-5153143