Artikelen in deze editie

KSE-leerlingen op snuffelstage!

De 14-jarige Jurre van de Made weet nu al zeker dat hij later in de horeca zal gaan werken. Dat was dan ook de reden dat hij zijn snuffelstage bij de Menmoerhoeve in Etten-Leur wilde gaan doen.

“Ik vind het heerlijk om de hele dag gewoon met de kindjes bezig te zijn en met ze te spelen.” Aan het woord is Lara, die net als alle leerlingen van mavo-3 van de KSE uit Etten-Leur bezig is aan een vierdaagse testbaanstage, ook wel snuffelstage genoemd.

Isa de Rooij heeft het helemaal naar haar zin tijdens de ‘testbaanstage’ bij Dierenkliniek Zundert. Toen ze op de KSE te horen kreeg dat ze zelf een stageplek mocht zoeken, hoefde ze daar niet lang over na te denken.

Mavo-3-leerlingen KSE massaal op stage

DIO-waterpolojeugd weerin competitie

Koersbalclub Centrum-Zuid weer in actie

Lindsay leefde laatste weken in bubbel

Zonnige JB Walk of Lifeeen succes

Nederlands Drukkerij Museum extra geopend

Kerkelijke vieringenin Etten-Leur

Unitas'30 JO18-2 wint in Terheijden

Hoera: Rooster's Etten-Leur1 jaar geopend

Vakgarage Etten-Leur winnaar yesqar award 2022 hoge omloopsnelheid

Blijf in beweging, staand vergaderen en ga niet te fanatiek van start

Maar liefst 24 jaar werkte Dennis de Roo (42) met veel passie in het familiebedrijf Van Donge & De Roo. Maar nadat hij de diagnose kanker kreeg, gooide hij noodgedwongen het roer om.

Het aantal bedrijven in Nederland is in 2021 met 120.521 toegenomen naar 2.199.387. Dat is een stijging van 6%. Dat meldt de KVK. Zowel bij de starters, als gevestigde ondernemers is een groei waarneembaar van het aantal vrouwen.

Competitie rugbyclub Etten-Leur weer gestart

FUNZ, de hockeyschool van Hockeyclub Etten-Leur