Start korte serie 2019.
Start korte serie 2019. Foto: Linda Deckers

ETTEN-LEUR - Zondag 13 februari is er, vanaf Wijnboerderij De Santspuy, een crossduathlondag in Etten-Leur.


Vanaf 10.30 uur zijn de deelnemers aan de korte afstand (met hierbij de strijd om het Etten-Leurs crossduathlonkampioenschap) bezig met hun wedstrijd over 3 km lopen, 10 km Atb-en en afsluitend 1.5 km lopen.  Om 12 uur beginnen de bijna 200 ingeschreven deelnemers aan hun lange crossduathlon over 6.5 km lopen, 20 km Atb-en en afsluitend 3 km lopen. Alles off-the-road.

Veel Etten-Leurenaren doen mee aan de korte afstand. Zij willen allemaal Etten-Leurs kampioen crossduathlon worden. Aan de start staan de volgende solo-deelnemers uit Etten-Leur :. Marcel van Beek, Micah van Beek, Teun van Beijsterveldt, Rebecca vd Berg, Jean-Pierre Briaire, Bas van Duren, Martijn Grotens, Jaap Hellemons, Niels de Jong, Tomas Krak, Bert Lemmens, Toon Luyten, Bram van Wagtendonk en Martijn van Wagtendonk. Als duo-deelnemers hebben zich Tijn en Dax, Para, Damen, Mertens-Dielemans, Da Koster gin moeite en de zware jongens ingeschreven.

Bij de lange wedstrijd zien we als solo-deelnemers Rob van Baren, Dirk van Ham, Patrick Hommel, Sjoerd Pijpers, Tom Staps en Jorn van de Zanden aan de start. Bij de duo's Maas-Aerts, De Slijpers NOTK, Relax Team 1 en 2, en de Zwoegers. 

Het belooft een mooie dag te worden. Publiek is ook welkom maar als u de tent of de kas in gaat, moet u een Corona Check overleggen. Parkeren op een weiland t.o. de Santspuy. Aanrijden via de Rijsbergseweg.

Tot zondag en voor de deelnemers: Veel succes!

www.crossduathlonetten-leur.nl[n]