ETTEN-LEUR - Gelukkig is de korfbal competitie in aangepaste versie weer van start gegaan. Toch kun je merken dat ze de wedstrijden gemist hebben. Maar ja dat hebben natuurlijk alle verenigingen ondervonden. Wel werd de wedstrijd van Kinderdijk C4-Focus C1 afgelast.

Focus A1 mocht in Papendrecht aantreden tegen het sterkere PKC/Vertom A5. Deze tegenstander is al veel verder dan Focus A1 en de punten bleven dan ook in Papendrecht. De uitslag was 18-5.

In Zevenbergen moest Focus 3 aantreden tegen Vitesse 8 uit Barendrecht. Het werd een leuke en spannende wedstrijd die pas op het laatst beslist werd. Er werd dan ook nipt verloren met 16-20.

In Terneuzen speelde Focus 1 zijn wedstrijd tegen het zeer sterke Luctor 1. Het was een wedstrijd met een verschil in de 2 helften. In de  eerste helft was het Luctor dat iets sterker was en de rust ingingen met 5 punten voorsprong. In de tweede helft een iets sterker Focus 1 die zelfs 2 punten voorsprong wisten te nemen. Toen zakte het een beetje in elkaar en kwam Luctor weer sterk opzetten. De punten leven dus alsnog in Terneuzen bij een eindstand van 20-16.

Volgende week hopelijk meer succes voor de teams. Maar we zijn al blij dat we weer wedstrijden kunnen en mogen spelen.