Donderdag 24 februari

Politiek Cafe D66 i.s.m. Fietsersbond

19:30 | De Linde

Op donderdag 24 februari houdt D66 in samenwerking met de fietsersbond afdeling Etten-Leur een thema avond/politiek café in De Linde aan de Lambertusstraat 7. Aanvang 19.30 uur. De nieuwe afdeling Etten-leur van de fietsersbond zal zich dan ook presenteren. Een mooie kans om kennis met hen te maken. Na hun presentatie gaat de Lijsttrekker van D66 Etten-Leur in gesprek met de fietsersbond over hun wensen om fietsen te stimuleren en veiliger te maken. D66 Etten-leur zal dan ook bekend maken wat hun inzet zal zijn voor de komende periode. Ook wordt gekeken naar de kansen in de regio en gaan fietsersbond en D66 in gesprek met de aanwezigen.

 

Zaterdag 26 februari

Repair Café open zonder beperkingen

12:00 | Wijkgebouw de Gong

Het Repair Café in wijkgebouw de Gong is zaterdag 26 februari open tussen 12.00 en 16.00 uur. Voor het eerst zijn de beperkende maatregelen waar we lang mee te maken hadden, geschrapt. QR code, mondkapje, afstand houden, het is allemaal niet meer verplicht. Iedereen is uiteraard vrij om zelf gekozen voorzorgsmaatregelen te nemen. Ook vragen wij van de bezoekers, in verband met de aanwezigheid van eventueel kwetsbare mensen, voorzichtig te zijn.Wij zijn allen vrijwilligers met een specialisme. Er zijn ervaren naaisters aanwezig, mensen die opgeleid zijn in de ICT, specialisten elektrische apparaten. Ook zijn er handige Harry’s die overal verstand van hebben. Bovendien hebben wij sinds kort weer een reparateur voor fietsen! We onderzoeken zorgvuldig de mogelijkheden voor reparatie van kleding, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed en kleine meubelen. Soms is een reparatie door ons niet mogelijk. U weet dan wél waar u aan toe bent. Soms verwijzen wij u naar de vakhandel. Flatscreens en professionele koffiezet-machines - dus met een maler, hogedruk ketel enzovoort -blijken buiten onze expertise te liggen. De bar is zoals altijd open voor een drankje en een praatje. Ook kunt u bij ons de krant lezen. Een Repair Café is zeker ook een sociaal gebeuren!


 

Woensdag 2 maart

Spelletjesmiddag De Vleer

13:30 | Wijkgebouw de Vleer

Ben je van basisschool leeftijd en heb je in de carnavalsvakantie zin om wat leuks te doen? Dat komt goed uit want op woensdag 2 maart is er weer de gezellige spelletjesmiddag! Op het plein van brede school De Vleer (Kraanvogel 22) zijn er verschillende spelletjes te spelen binnen en buiten. Als je honger gekregen hebt eet je een pannenkoek mee en voor je ouders is er een kop koffie of thee. Om half vijf zwaaien we iedereen dan weer uit. We zien je dus woensdag 2 maart!