Paard Django en paardencoach Jenny
Paard Django en paardencoach Jenny Foto: Ingeborg

ETTEN-LEUR - Ben je altijd al benieuwd geweest naar wat paardencoaching is en hoe het in zijn werk gaat? Dan heb nu je kans om dit te zien en te ervaren. Sinds begin dit jaar zit Harmonio Paardencoaching gevestigd bij manage Stal ’t Sander.


Jenny van Bijsterveldt werkt als coach samen met de paarden om ervoor te zorgen dat je weer in balans komt. Ze heeft voordat ze met Harmonio begonnen is jaren in de hulpverlening gewerkt. Deze ervaring neemt ze mee in het coachen van mensen met paarden. Tijdens de coaching wordt er gewerkt met het natuurlijke gedrag van het paard. Paarden zijn altijd in het hier en nu en in verbinding met hun gevoel, elkaar en de omgeving. Paardencoaching helpt je om opgebouwde spanningen los te laten en weer in balans te komen, waardoor je jezelf beter zult voelen en vanuit je eigen kracht in het leven staat. De coaching kan voor verschillende doelen ingezet worden: coaching bij burn-out, autisme, trauma, angst en paniek, problemen met emotie en agressieregulatie, persoonlijke ontwikkeling en teamcoaching. De paarden hebben geen oordeel en maken geen onderscheid.. Zodra je bij het paard in de bak staat, zal je merken dat je even niet goed kunt nadenken en meer gaat voelen.

Open avond 12 maart
Tijdens de open avond, legt Jenny uit hoe paardencoaching in zijn werk gaat en kunnen een aantal mensen die aanwezig zijn dit via een korte demonstratie ervaren. Aan het einde is er de gelegenheid om vragen te stellen. De open avond is op 12 maart van 19.00 tot 20.30u bij Stal ‘t Sander te Etten-Leur. De avond is gratis! Aanmelding kan via aanmeldingsformulier op www.harmonio.nl.[n]