Woensdag 2 maart

Ruilactie plakplaatjes-boek

14:00 | Het Turfschip

Op 5 januari is het unieke boek over de Cultuurhistorie van Etten en Leur ten doop gehouden. Inmiddels blijken al meer dan zevenduizend boeken te zijn uitgegeven. De actie loopt nog tot en met 1 maart. Het boek kent 230 plakplaatjes. Omdat het bijna niemand lukt om in een keer alle verschillende plaatjes te bekomen, organiseren de Heemkundekring Jan uten Houte in samenspraak met Jeffrey Pagie een ruilactie op woensdagmiddag 2 maart van 14.00 tot 18.00 uur in het Turfschip. Iedereen is van harte welkom en kan ter plekke plaatjes ruilen met de andere aanwezigen en met onze Heemkundekring. Wat je ook kunt doen is vooraf bekijken welke plaatjes je nog nodig hebt en dan het lijstje met ontbrekende plaatjes aan onze Heemkundekring voorleggen. Wij leveren dan de extra plaatjes tegen een vergoeding van 0,10 euro per plaatje. Medio maart volgt er dan nog een extra ruilbijeenkomst in Etten-Leur Centrum. Meer informatie op www.janutenhoute.nl onder activiteiten.


 

Spelletjesmiddag De Vleer

13:30 | Wijkgebouw de Vleer

Ben je van basisschool leeftijd en heb je in de carnavalsvakantie zin om wat leuks te doen? Dat komt goed uit want op woensdag 2 maart is er weer de gezellige spelletjesmiddag! Op het plein van brede school De Vleer (Kraanvogel 22) zijn er verschillende spelletjes te spelen binnen en buiten. Als je honger gekregen hebt eet je een pannenkoek mee en voor je ouders is er een kop koffie of thee. Om half vijf zwaaien we iedereen dan weer uit. We zien je dus woensdag 2 maart!


 

Zaterdag 5 maart

Bingo in de Vleer 5 maart 2022

13:30 | Wijkgebouw de Vleer

Bingo in de Vleer op zaterdag 5 maart voor alle Bingo geïnteresseerden, gelukvogels en alle anderen! U bent van harte welkom vanaf 13.30 uur. De bingo start vanaf 14.00 uur en duurt tot 16.30 uur, in wijkgebouw de Vleer (Kraanvogel 22, de brede school). Er worden 6 rondes gespeeld, doe mee en maak kans op mooie prijzen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met secretaris@wijkbelanghooghuis.nl.