Desiree Cooremans en burgemeester Miranda de Vries.
Desiree Cooremans en burgemeester Miranda de Vries. Foto: René Mensen

ETTEN-LEUR - Het eerste exemplaar van het Jaarboek Etten-Leur 2021 is uitgereikt. Accountmanager Desiree Cooremans overhandigde burgemeester Miranda de Vries vrijdag het boek.


DOOR MONIQUE JANSEN

Het Jaarboek Etten-Leur is een uitgave van Uitgeverij de Bode. In meer dan 110 pagina's nemen wij u mee terug naar de belangrijkste Etten-Leurse nieuwsfeiten. Wist u bijvoorbeeld nog dat Etten-Leur een eigen coronateststraat had, er veel rumoer is geweest over de sloop van de Tomado-fabriek, er brand was in appartementencomplex De Bellen, de Broeders van Liefde na 71 jaar vertrokken en dat Etten-Leur de 44.000ste bewoner verwelkomde? Verder konden we in de zomer en in het najaar voorzichtig genieten van evenementen, zoals van Jeugdland, de Pasar Malam, de Staatsiedag van het Sint Hubertusgilde en de Brabantse Modelspoordagen. 

Verder kunt u genieten van de mooiste verhalen uit 2021 en we blikken we met verschillende prominenten en bedrijven terug op het afgelopen jaar. Desiree Cooremans heeft enthousiaste reacties teruggekregen: "Het Jaarboek is heel goed ontvangen. Iedereen is enthousiast over de mooie verhalen en de prachtige foto's die er instaan. Het is echt een mooi boek om nog vaak in terug te bladeren." 

Wilt u ook genieten van deze fraaie terugblik op 2021? Het boek is voor 19,95 euro te koop bij Mobiliteit & Comfort (Bisschopsmolenstraat 91), AH Pollemans (Burchtplein 13) en bij de vestigingen van Bruna Novelle aan het Van Bergenplein en de Bruna in het Winkelcentrum. Vrienden van de Bode krijgen het boek gratis. Kijk voor meer informatie op www.vriendvandebode.nl.[n]