Projectkoor begint weer een project: Schubert!

ETTEN-LEUR - Elf jaar lang zongen wel 50 koorzangers onder orkestbegeleiding en met solisten een passieconcert. Ook Projectkoor Etten-Leur moest vanwege corona al drie keer zo’n mooi project afblazen. Maar nu er weer volop gezongen kan worden wordt de draad weer opgepakt. Een passieconcert zit er op deze termijn niet meer in, maar waar wel kansen liggen is een kort project met als thema: Franz Schubert.


In enkele repetities zal zijn Deutsche Messe worden ingestudeerd. Op 15 mei volgt in De Baai de uitvoering daarvan in een programma waarbij ook bariton Noël Casteleyn een aantal Schubertliederen zal zingen onder pianobegeleiding van Tonnie Meinhardt.

Graag nodigen we zangers uit om snel (binnen een week) in te schrijven, want het is al zeker dat het doorgaat. Er is nog plaats voor een enkele sopraan, tenor en bas. Bij teveel aanmeldingen zal met een wachtlijst worden gewerkt. Het geheel staat weer onder de bezielende en kundige leiding van Dieneke Bicknese-de Rhoter.


Informatie

De repetities zijn op maandagavond in De Baai, Lukaserf 2 Etten-Leur, steeds van 20.00 tot 21.30 uur en wel op 4, 11, 25 april en op 2 en 9 mei. Uitvoering op 15 mei om 15.00 uur. Zangers krijgen als studiemateriaal partituur plus oefenbestandjes per stem en wekelijks huiswerk. Bij de repetities wordt er op gerekend dat dit huiswerk is gedaan. Aanmelding: Maak €60 (totaal, dus inclusief partituur) over op rekening  NL44 RABO 0145 5724 98 tnv. Stg. Projectkoor Etten-Leur, ovv Schubertproject plus je emailadres of telefoonnummer, zodat contact kan worden opgenomen. Info: 076-5034232 of www.projectkoorettenleur.nl.[n]