Voetbal Glow wedstrijdje bezig
Voetbal Glow wedstrijdje bezig Foto: Sanne Marijnissen

ETTEN-LEUR - Woensdag 23 februari heeft de Jeugd Activiteiten Commissie van vv Internos een Voetbal Glow Party georganiseerd voor de JO7 tot en met de JO14. Deze groep was verdeeld in groep 1 (JO7 tm JO9) en groep 2 (JO10 tm JO14).


Het was deze avond de bedoeling om een spelcircuit af te leggen, een cross te lopen in het donker en/of een partijtje te voetballen op een LED-voetbalveldje, allemaal in je mooiste Carnavals Outfit en in het donker. Uiteraard ging het vooral om het plezier en niet om de winst. 

We hebben dit alles in het donker gedaan, maar om toch nog een beetje de weg te kunnen vinden, kregen alle deelnemers van groep 1 een hoofdlampje en alle deelnemers van groep 2 kregen glow staafjes uitgedeeld. 

De JO7 tm JO9 begonnen eerst met een goeie warming up op veld 4, gegeven door Maikel Mol en Frank de Leeuw. Daarna konden ze starten met de Cross activiteiten op Veld 3 waaronder spijkerpoepen, zaklopen, een cross te lopen door hoepels en over kratjes en door een slang en natuurlijk ook nog een partijtje voetbal in het donker op een LED-verlicht veldje op veld 2. 

Groep 2, die een uurtje later begonnen dan groep 1, startte de Voetbal Glow Party ook met een goeie warming-up van Maikel en Frank op de muziek van onder andere de Snollebollekes. Daarna hebben ze 5 wedstrijdjes van ongeveer 10 minuten tegen elkaar gespeeld op de vier LED-verlichte veldjes die op veld 2 waren aangelegd. Iedereen kreeg ook LED-verlichte hesjes aan, rode en groene, en niet te vergeten werd er gespeeld met een LED-verlichte bal. Dit alles was verzorgd door de heren van VoetbalCity. 

De gezellige Carnavals muziek, die dit jaar verzorgd werd door Bas Bastiaansen, maakte de avond compleet. Nadat groep 1 klaar was met de activiteiten, kon er nog even gehost worden buiten voor de kantine. 

De Voetbal Glow Party was een geslaagde eerste activiteit van 2022! Mooie foto’s door Sanne Marijnissen zijn te bekijken op de Internos website of op social media. 

Carnavalsfeesten bij Internos geslaagd

Zaterdag 26 februari mocht en kon het dan weer. Carnaval vieren ook bij Internos. Dus iedereen vrolijk en blij naar binnen om te hossen en de toenemende dorst te lessen. Alle verkleed in weer prachtige outfits. Het was weer een plezierige feestmiddag. Zondag 27 februari waren een goede 200 ouders en hun kinderen naar Internos gekomen in het kindercarnaval te vieren. Het werd een gezellige dolle boel met renende, joelende en springende kinderen, terwijl de meeste ouders waarschijnlijk nog aan het bijkomen waren van de avond ervoor. Er was een suikerspin kraam en er werden beesten en fantasten gemaakt van ballonnen voor de kinderen. 

Ook werd er natuurlijk gevoetbald, op het hoofdveld. [n]