ETTEN-LEUR - Afgelopen week is Bridgeclub Etten-Leur weer gestart met dinsdagavond-bridgen in De Linde. Het was meteen weer volle bak. Dat betekent dat al onze leden weer uitzagen naar het bridgen.

Zelfs met Carnaval is er dit jaar gebridged. Gelukkig kan er nu weer in meerdere lijnen worden gespeeld. Gestart wordt om acht uur en rond kwart voor elf is de uitslag bekend. Uiteraard wordt nog steeds extra aandacht besteed aan voldoende afstand aan de bridgetafels en extra ruimte tussen de tafels. Gelukkig is het gezellig samen kaarten weer terug bij onze Bridgeclub Etten-Leur die overigens de eerste bridgeclub in onze gemeente was.


Bridge spelen en leren
Geïnteresseerd om ook op dinsdagavond een avondje buiten de deur te bridgen? Neem dan contact op met onze secretaris Dories van de Reepe en meld u aan voor een proeflidmaatschap. Dan kunt u eerst om niet een aantal avondjes de sfeer proeven en het niveau van ons bridgen ervaren. Dat kan via bridgeettenleur@gmail.com en telefoon 0616350446.
Op 2 april organiseren we een heel bijzondere lente-bridgedrive met culinair genieten!

Heeft u interesse in de bridgelessen die op dinsdagavond 15 maart starten in de Linde?
We starten dan met cursus voor beginners die zo'n 12 dinsdagavonden zal duren. De cursisten die al (licht)gevorderd zijn, zullen halverwege dit traject instromen. Na afronding van de cursus kan men dan aansluiten bij de reguliere clubavonden.
Interesse? Meld u dan aan en kom 15 maart naar de Linde, aanvang 20.00 uur.[n]