ETTEN-LEUR - De carnavalsdagen zijn voorbij dus er kunnen weer wedstrijden gespeeld worden. Als de teams tenminste geen coronagevallen hebben opgelopen.


Programma zaterdag 12 maart

DSO(K)) B3-Focus B1 av.11.00u

Merwede/Multiplaat C3-Focus C1 av.11.00u

Tilburg A3-Focus A1 av.13.10u

Focus 2-Voltreffers 2 av.14.00u De Borgh Zevenbergen

Focus 1-Melmac 1 av.15.25u De Borgh Zevenbergen

Albatros 11-Focus 3 av.20.40u

Sjors Sportief Sjors Creatief

Ook KV Focus doet mee met Sjors Sportief Sjors Creatief. Vanaf 2 april gaan we opnieuw van start met de Kangoeroeklup. Dat is voor kinderen van 4 t/m 6 jaar en zal gehouden op onze locatie gelegen aan de Olympiade 41 in Etten-Leur. Aanvang 10.00 uur. Om 11.00 uur zal de spelochtend worden afgesloten. Deelname aan de eerste 3 ochtenden is geheel gratis. Meer info en aanmelden: info@kvfocus.nl.

KV Focus is ontstaan uit een fusie van Korfbalvereniging ELKV en Korfbalvereniging Zevenbergen. Korfbalvereniging Focus is een vereniging voor jong (vanaf 3 jaar) en oud. Op de eerste plaats is KV Focus natuurlijk een vereniging, waarbij de (gemengde) teamsport korfbal voorop staat. Naast sporten staat gezelligheid en een goede sfeer ook hoog in het vaandel.

In een notendop

Korfbal is echte een familiesport. Een dagje korfbal is en dagje uit me het hele gezin. Zo kunnen jong en oud, dames en heren, allemaal sportief aan de slag met korfbal. Wat korfbal zo uniek maakt is dat het een gemengde teamsport is. Dat maakt sporten zeker zo leuk.

Bij KV Focus staat het plezier in het spelletje voorop. We staan voor gezelligheid in combinatie met prestatiegerichtheid. KV Focus is daarom meer dan alleen een korfbalvereniging.

Om korfbal te leren en bij te houden wordt er natuurlijk getraind. Dit doen we op vaste trainingsavonden. Momenteel zijn we in de zaal bezig en wordt er dan ook binnen getraind. Op dinsdag traint de jeugd en Senioren 3 in het Turfschip en op donderdag wordt en getraind de zaal van de KSE door de jeugd. Senioren 1 en 3 trainen op maandag- en woensdagavond in Zevenbergen en wel in De Borgh. Vanaf april zijn we allemaal weer op ons veld aan de Olympiade op dinsdag- en donderdagavond. Voor meer info www.kvfocus.nl of onze facebookpagina.[n]