Woensdag 9 maart

Bingo Wijkvereniging Centrum West

20:00 | Wijkgebouw D'n Drempel

De wijkvereniging organiseert weer een bingo avond en wel op 9 maart om 20.00 uur in Den Drempel, Papenstraat 47, Etten-Leur. Zaal open om 19.00 uur. Zoals u van ons gewend bent zijn er weer leuke prijzen te winnen.

 

Zondag 13 maart

Natuurwandeling met gids - IVN

10:00 | Pannenhoef

IVN Natuurwandeling 13 maart, "Nieuwe lente, nieuw geluid" We kunnen weer op pad Vandaar dat IVN Dintel en Marklanden, een natuurvereniging voor Halderberge, Moerdijk en Etten-Leur, een aantal wandelingen met gids op de kalender heeft gezet. Wij nodigen iedereen uit om mee te gaan. Op 13 maart gaan we naar Rijsbergen, waar we via kronkelpaadjes over de heide, tussen de vennen, weiden en de bomen door het natuurgebied de Pannenhoef gaan verkennen. Voor meer informatie en reserveren verwijzen wij u naar de website www.ivndintelenmarklanden.nl of onze facebookpagina.


Bingomiddag

13:30 | Ut Praotuis

Zondag 13 maart is het weer zover. De voorjaarsbingo voor volwassenen in Ut Praotuis met wederom geweldige prijzen in de vele ronden. Kaartverkoop in de zaal. Gratis entree. Aanvang 13.30u. Zaal open 13.00u. Kom op tijd vol=vol.Volgende bingo is op zondag 10 april. In Ut Praotuis is natuurlijk veel meer te doen. Kijk eens op www.banakkers.nl en kom meedoen.