Deze jongens gingen naar de film Uncharted.
Deze jongens gingen naar de film Uncharted. Foto: Simone van Broekhoven

Internos Bioscoop Ochtend terug van weggeweest

Sport en vereniging

ETTEN-LEUR - Op deze regenachtige zondagochtend zoekt de jeugd van Internos de warmte van de bioscoop op. Een gezellige ochtend gaat van start met popcorn, snoepjes, nacho chips en frisdrank....

Ze mochten kiezen uit 4 jeugdfilms: Uncharted, Drekkies, Clifford en Sing 2. Er waren deze ochtend 88 kaartjes verkocht en de film Clifford en Sing 2 bleken favoriet te zijn! Gezellig samen met je teamgenoten, familie en vriendjes de bioscoop in en genieten van een topfilm in Bioscoop C-Cinema in Etten-Leur. Bedankt Carlo Lambregts! Dat was een heel goed begin van zondag 20 maart!

Kom proeftraining doen bij vv Internos

Ben jij tussen de 2,5 en 12 jaar en wil je kennismaken met voetbal en vv Internos kom dan naar één van de proeftrainingen op: zaterdag 09.30-10.15 uur voetbalspeeltuin (2,5 tot 6 jaar); woensdag 17.30-18.30 uur JO7 en JO8 (6 tot 8 jaar); woensdag 18.30-19.45 uur JO9, JO10, JO11 en JO13 (8 tot 13 jaar).

Voor meer informatie of aanmelding kun je mailen naar jeugdzaken@vvinternos.nl

De Voetbalspeeltuin is er ook nog steeds

De Voetbalspeeltuin laat op een speelse en enthousiaste manier peuters in de leeftijd van 2-4 kennis maken met het voetbalspel. Ze leren met een bal om te gaan, mogen een tenue aan van hun favoriete speler en maken nieuwe vriendschappen. De Voetbalspeeltuin is gratis en peuters zijn welkom met hun ouders en/of grootouders om mee te komen doen. Het is een genot om te zien hoeveel plezier deze kleintjes met het voetbalspel hebben! In de pauze wordt gezorgd voor een lekker bekertje ranja. De Voetbalspeeltuin is op zaterdagochtend van 09.30-10.30 uur, veld 1.

Internos wint weer

Na twee wedstrijden waarin maar 1 punt werd behaald wist afgelopen zaterdag Internos weer te winnen met 3-1 van VVC’68. Internos ligt nog steeds op koers om de felbegeerde promotie te halen.

Komende zaterdag geen competitie voor Internos, poule met oneven team aantal.

Zaterdag 2 April gaat het weer verder met een thuiswedstrijd tegen Alliance om 14.30 uur.